Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Pentru o imunitate puternică încă din primele luni.

Relaxează-te și bucură-te din plin de această experiență. AptaNUTRICIA este alături de tine și împreună cu Laura Cosoi și Andreea Pautov vom transforma sarcina într-o experiență ZEN. Mănâncă sănătos! Fă mișcare! Informează-te!

NutrițieZEN

by Laura Cosoi
Adoptarea unui regim alimentar sănătos devine una dintre preocupările principale atunci când ești viitoarea mămică. Descoperă alături de Laura Cosoi alimente sănătoase și rețete ușor de pregătit. Pregătește-te să ai o sarcina echilibrată, relaxată, liniștită!
Află mai multe

MișcareZEN

by Andreea Pautov
Învață să reduci stresul în mod natural, prin mișcare și exerciții ușoare, recomandate în sarcină. Alături de Andreea Pautov află cum să fii ZEN în timpul sarcinii prin yoga, exerciții pentru sarcină și terapii complementare. Când tu ești ZEN și bebe este mai liniștit!
Află mai multe

InfoZEN

by AptaNutricia
Sarcina este mai ușoară când știi la ce să te aștepți în fiecare etapă. Descoperă articole educative, validate de experții AptaNUTRICIA, pentru ca tu să începi această călătorie pregătită și încrezătoare. Când ești informată, e mult mai ușor să îți păstrezi calmul și încrederea!
Află mai multe