Politica de Confidentialitate | AptaNutricia

Confidenţialitate

Introducere

Nutricia Early Life Nutrition Romania cunoaște cât de important este pentru tine modul în care iti sunt prelucrate datele și recunoaște importanța protecției confidențialității datelor cu caracter personal respectând prevederile legale din acest domeniu.

Politica privind confidențialitatea iti explică modul în care Nutricia Early Life Nutrition Romania colectează și gestionează datele cu caracter personal personal atunci când utilizezi site-ul web https://www.aptanutricia.ro/(„Site-ul”) Operatorul de date este Nutricia Early Life Nutrition Romania (“Nutricia” “Societatea”), cu sediul social în Str. Sold. Nicolae Cânea nr. 140-160, sector 2, București, România, înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J40/12255/2006, având cod unic de înregistrare 18891497.

Aceasta Politica conține informații despre datele pe care le colectăm, despre modul în care le utilizăm, justificarea legală și drepturile de care beneficiezi în contextul activității de prelucrare.

Te rugăm să ne contactezi la dresa de e-mail protectiadatelor@aptanutricia.ro în cazul în care ai întrebări sau observații, sau în care doreşti să ne transmiți o solicitare referitoare la oricare dintre drepturile tale în calitate de persoană vizată.

Daca nu ai implinit 16 ani, te rugam sa astepti pana vei implini aceasta varsta pentru a interactiona cu noi sau o poti face doar daca avem consimtamantul expres al parintelui/tutorelui tau pentru a-ti colecta si prelucra datele tale cu caracter personal.

Utilizarea sistemelor, precum și a rezultatelor prelucrării este interzisă cu privire la persoanele care nu au împlinit această vârstă. În cazul în care, în ciuda eforturilor noastre rezonabile de prevenire, o astfel de prelucrare are totuși loc, o vom înceta odată ce observăm faptul că utilizatorii nu au împlinit vârsta menționată mai sus.

Prezenta Politica privind confidențialitatea a fost actualizată cel mai recent la data de 19.02.2021

Principii și angajamentul nostru privind confidențialitatea datelor cu caracter pesonal

Ne angajăm să iti asigurăm confidențialitatea datelor, respectând toate legile și reglementările aplicabile protecției datelor, inclusiv Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679 („GDPR”). Te rugăm să citesti cu atenție cele ce urmează, pentru a înțelege practicile noastre cu privire la datele tale cu caracter personal și modul în care le vom trata.

În cadrul Nutricia Early Life Nutrition Romania ne-am asumat angajamentul de a-ţi proteja dreptul la confidențialitate. Obiectivul nostru îl reprezintă protecția tuturor datelor cu caracter personal pe care le prelucram, utilizarea lor într-un mod responsabil și asigurarea transparenței în activitatile de prelucrarea a acestora.. Încrederea ta este importantă pentru noi. De aceea, ne-am asumat respectarea următoarelor principii de bază in ceea ce priveste colectarea si prelucrarea datelor tale cu caracter personal:

a. nu ai obligația de a ne furniza date cu caracter personal solicitate de către noi. Cu toate acestea, în cazul în care optezi pentru a nu ni le transmite, există posibilitatea ca noi să nu putem oferi anumite servicii, produse sau funcționalitîți;

b. colectarea și prelucrarea datelor tale se face pentru realizarea scopurilor exclusive definite în prezenta Politică sau a celor specifice pe care ţi le comunicăm ulterior și/sau pentru care ți-ai exprimat consimțământul, în măsura în care este necesar;

c. obiectivul nostru îl reprezintă colectarea, prelucrarea și utilizarea unui volum cât mai redus posibil de date cu caracter personal;

d. în cazul în care datele tale cu caracter personal sunt colectate, intenționăm să le păstrăm cât mai exacte și actuale posibil.

e. în cazul în care datele tale cu caracter personal pe care le colectăm nu mai sunt necesare în scopurile prevăzute și nu ni se impune obligația legală de a le păstra, vom aplica toate măsurile necesare pentru a le șterge, distruge sau anonimiza permanent.

f. datele tale cu caracter personal nu vor fi transmise, vândute, închiriate sau dezvăluite neautorizat, acestea fiind prelucrate exclusiv în scopurile prevăzute în prezenta Politică .


Ce date cu caracter personal colectăm?

Datele cu caracter personal pe care le colectăm sunt diferite, în funcție de scop, dar și de produsul sau serviciul pe care ţi-l oferim.

În general, putem colecta în mod direct de la tine următoarele date cu caracter personal:

a. date cu caracter personal necesare pentru crearea contului de utilizator, precum : date de identificare (nume, prenume), date de contact (adresă de e-mail) si detalii despre sarcina si maternitate . Acestea sunt necesare în vederea creării unui cont personal de utilizator în cadrul acestui Site;

b. informații legate de autentificarea contului, precum ID utilizator, nume și parolă utilizator, e-mail;

c. totodată, putem colecta de la tine datele furnizate pentru editarea profilului tău de utilizator. Datele personale introduse de tine pentru editarea profilului sunt opționale si pot cuprinde: data nașterii, oraș, adresa de domiciliu, numărul de telefon.

d. informații demografice si informatii referitoare la interesele tale, precum: vârsta, preferinte asociate stilului de viață.

e. informații despre alte persoane, precum date cu caracter personal care aparțin membrilor familiei, în cazul în care ni le oferiți în mod direct prin editarea profilului de utilizator, precum numele copilului și data de naștere a copilului sau data estimativă a nașterii.

f.informații asociate stării tale de sănătate și a copilului și cu privire la starea sarcinii. Aceste date sunt colectate, doar in baza consimtământului tău cu scopul de a le lua în calcul la crearea de profiluri si a-ți transmite oferte personalizate.

g. detalii din comunicările cu noi, respectiv mesajele pe care ni le transmitem reciproc, care pot include informații din conversațiile avute prin intermediul serviciilor tip chat - Careline - serviciile de asistență și/sau servicii asistență clienți (telefon, email, Live Chat sau direct de pe site) sau direct din mesajele primite de la tine prin intermediul paginilor noastre de social media;

h. date cu caracter personal colectate în timpul participării la diverse concursuri si campanii promotionale desfasurate pe site-ul nostru, precum și în legătură cu utilizarea altor funcționalități ale acestuia: date de identificare, date de contact, precum si alte informații furnizate de tine ca parte a completării formularelor de inregistrare sau participare in concursuri si campanii promotionale.

i. istoricul de navigare, precum paginile noastre acesate, data acesării, locația acesării și adresa IP, prelucrate prin intermediul cookies;

j. informații despre alte persoane, precum date cu caracter personal care aparțin membrilor familiei, în cazul în care ni le oferi în mod direct;

k. profiluri din mediile sociale, daca ne contactezi prin intermediul paginilor noastre de social media. Daca optezi a te conecta cu Facebook pe site-ul nostru putem primi informatiile de baza referitoare la contul dvs. (de ex., numele, adresa e-mail, , data nasterii, localitatea in care va aflati in prezent, fotografia de profil, etc.), precum si orice alte informatii sau activitati suplimentare care ii permiteti retelei de socializare apartinand tertilor sa le afiseze.

De asemenea, putem colecta date cu caracter personal care îţi aparțin, în mod indirect, în cazul în care:

a. distribui conținut pe paginile din mediile sociale, pagini de internet sau aplicații, conținut asociat produselor noastre sau ca răspuns la campaniile noastre promoționale din mediile sociale; sau

citim sau colectăm datele tale cu caracter personal citind informațiile colectate de pagini de internet diferite (de exemplu, în cazul în care plasăm o reclamă pe o pagină terță de internet; prin accesarea acelei reclame noi putem primi informații despre tine și despre alți vizitatori, în vederea calculării numărului de accesări și succesului reclamei respective), astfel cum este descris în Politica noastră privind cookie-urile.

De ce colectăm și prelucram datele tale cu caracter personal?

Motivul pentru care colectăm datele tale cu caracter personal este pentru a putea comunica cu tine mai bine, de a-ţi putea oferi cele mai bune experiențe online, dar și o calitate superioară a serviciilor de asistență clienți.

Prelucram datele tale pentru a ne indeplini obligatiile legale si contractuale, pentru interesul nostru legitim (a ne imbunatati serviciile oferite, gestiona eficient si proteja sistemele si personalul nostru) sau in baza consimtamantului tau.

În mod special, putem colecta, deține, utiliza și dezvălui datele tale cu caracter personal în următoarele scopuri, în baza temeiurilor legale și pe durata de stocare indicată pentru fiecare dintre acestea:

1.pentru a indeplini obligatia contractuala de furnizare de servicii, respectiv crearea contului de utilizator si pentru a te putea bucura de beneficile pe care le ofera un cont de utilizator pe site-ul nostru.

  • În procesul de utilizare a Site-ului aveți posibilitatea de a vă crea contul dumneavoastră personal online. Această prelucrare este necesară pentru executarea unui contract (termenii și condițiile disponibile pe Site).

  • Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal asociate contului dumneavoastră de utilizator pe perioada în care contul este activ și pentru o perioadă ulterioară de 3 ani necesară protejării drepturilor Societății. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că ștergerea contului nu va conduce automat la ștergerea datelor cu caracter personal pe care le deținem legat de dumneavoastră, ci pentru o astfel de ștergere este necesar să vă exercitați dreptul de ștergere conform secțiunii de mai jos.

  1. Pentru a răspunde la întrebările, reclamațiile sau solicitările tale și /sau pentru a te contacta și a-ți transmite răspunsurile la astfel de solicitări:

  • Vom prelucra datele tale cu caracter personal, precum nume, prenume, adresă de e-mail, adresa de domiciliu (în cazul în care ne solicitați furnizarea unui răspuns la adresa respectivă), numărul de telefon și orice alte informații sau detalii pe care ni le veți putea furniza în cadrul corespondenței, pentru a vă soluționa și a răspunde la întrebările, reclamațiile sau solicitările dumneavoastră, în funcție de canalul de comunicare prin care ne contactați (de exemplu e-mail, prin formularul de contact de pe Site, serviciul de Careline (Întreabă experții) sau când ne contactați telefonic).

  • Această activitate de prelucrare are la bază interesul nostru legitim de a menține o bună relație cu clienții, permițându-ne să oferim răspunsuri la întrebările, reclamațiile sau solicitările tale.

  • Pentru a răspunde la întrebările, reclamațiile sau solicitările tale Nutricia va păstra datele tale cu caracter personal pe durata necesară prelucrării și emiterii unui răspuns la solicitarea ta și pe durata de timp necesară protejării drepturilor Nutricia, ținând cont de legea aplicabilă, inclusiv de termenul de prescripție.

  1. Pentru a putea autentifica identitatea persoanelor care ne contactează prin telefon, mijloace electronice sau de alt tip.

  2. Pentru a înțelege și evalua interesele, dorințele, necesitățile în schimbare ale clienților, în vederea îmbunătățirii paginii de internet, a produselor sau serviciilor noastre, și/sau dezvoltării de noi produse și servicii;

  3. Pentru a-ţi oferi comunicare personalizata – comunicari de marketing direct, precum și recomandări, în calitate de clienți;

  • Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, precum nume, prenume, adresă de e-mail pentru a vă transmite buletinele noastre informative prin care vă vom aduce la cunoștință informații și despre produsele, serviciile, campaniile și ofertele noastre promoționale. Ca regulă generală, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate în scopuri de marketing direct doar cu consimțământul dumneavoastră și prin utilizarea canalelor de comunicare (de ex. e-mail) cu care ați fost de acord atunci când v-ați exprimat consimțământul. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment, fără ca retragerea acestuia să afecteze legalitatea prelucrării efectuate până la acel moment.

  1. Pentru a gestiona procedurile comerciale obișnuite asociate participării tale la concursuri, tombole sau alte activități și campanii promoționale

  • Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal colectate prin completarea formularelor de participare sau altor formulare similare pentru a organiza campanii promoționale și/sau concursuri, sau pentru a acorda premii câștigătorilor campaniilor promoționale, precum și pentru a analiza eficacitatea campaniilor noastre promoționale. Datele cu caracter personal prelucrate sunt cele furnizate de către dumneavoastră precum: numele, prenumele, adresa de e-mail sau numărul de telefon, iar acestea pot să difere în funcție de fiecare concurs sau campanie desfășurată. În cazul în care vom colecta date precum codul numeric personal sau alte date din cartea de identitate, acestea vor fi colectate și folosite în scopul de mai sus doar pentru a ne conforma obligațiilor fiscale legate de premiile acordate câștigătorilor campaniilor și/sau concursurilor.

  • Participarea dumneavoastră la astfel de campanii promoționale și/sau concursuri este voluntară. Drept urmare, dumneavoastră decideți dacă să ne oferiți datele dumneavoastră cu caracter personal, prin completarea formularelor de participare sau a altor formulare similare prevăzute de regulamentele campaniilor promoționale sau ale concursurilor.

  • În cazul în care vor exista anumite detalii specifice legate de prelucrarea datelor dumneavoastră în cadrul anumitor concursuri sau campanii, vă rugăm să consultați secțiunile corespunzătoare din regulamentele de campanie aferente acestora ce vă vor fi puse la dispoziție.

  • Datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea organizării și administrării de campanii promoționale și/sau concursuri, vor fi păstrate pe durata derulării campaniei sau concursului și înmânării premiilor, precum și pe o perioadă de 3 ani necesară protejării drepturilor Societății, respectiv 5 ani atunci când acordarea premiilor implică anumite obligații fiscale care pot face obiectul unei inspecții fiscale, având în vedere totodată și legea aplicabilă, inclusiv perioadele de stocare și arhivare prevăzute de legislația fiscală, respectiv 10 ani de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, pentru documentele justificative

  1. Pentru evaluarea si analizarea activitatii tale in cadrul website-ului nostru, inclusiv ca parte a procesarii automatizate a datelor tale cu caracter personal (creare de profiluri), in baza acordului tau, cu scopul de a-ti transmite materiale informative, oferte sau alte sau beneficii in legatura cu produsele si servicile Nutricia, sau promotii de le partenerii Nutricia intr-o maniera adaptata intereselor tale.

În cazurile în care colectăm și utilizăm datele tale cu caracter personal în alte scopuri decât cele mai sus menționate sau în alte scopuri, avem obligația de a te informa în acest sens anterior sau la momentul colectării lor.

În cazurile necesare, îţi vom solicita consimțământul pentru a prelucra datele cu caracter personal. În cazurile în care ne acorzi consimțământul pentru activitățile de prelucrare, ai dreptul de a-l retrage la orice moment.

În toate situațiile în care vom prelucra datele dumneavoastră având la bază o obligație legală ori executarea unei obligații contractuale (spre exemplu, participarea la campanii promotionale), în cazul în care nu veți furniza datele cu caracter personal, nu veți putea utiliza toate facilitățile puse la dispoziție de Site sau nu veți putea beneficia de avantajele oferite de Societate, spre exemplu pentru a vă înscrie la campanii/ concursuri, precum și intra în posesia premiilor.

Drepturile tale

Atunci când prelucrăm datele cu caracter personal care îţi aparțin, beneficiezi de mai multe drepturi pe care le poți exercita în orice moment. Îţi oferim mai jos o prezentare a acestor drepturi, împreună cu o scurtă descriere a ceea ce presupun acestea pentru tine.

Aceste drepturi pot fi exercitate:

  • prin completarea formularului de solicitare date cu privire la drepturile persoanelor vizate pe care îl poți găsi aici

  • scriindu-ne la Nutricia Early Life Nutrition Romania S.R.L., Str. Soldat Nicolae Cânea nr.140-160, sector 2, Bucureşti, România, urmând ca noi să aplicăm măsuri rezonabile pentru a-ţi răspunde la solicitare, în conformitate cu normele legale. Daca cererea este inaintata de o alta persoana, fara a face dovada ca este facuta in numele tau, aceasta va fi respinsa.

 De asemenea, din contul tau, te poti dezabona de la comunicarile de marketing in situatia in care nu mai doresti sa primesti astfel de comunicari.

Dreptul de acces

Ai dreptul de a obține confirmarea faptului că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate și, în caz afirmativ, de a avea acces la tipul de date cu caracter personal și condițiile în care sunt prelucrate, prin adresarea unei cereri în acest sens către noi.

Dreptul la corectarea datelor cu caracter personal

Ai dreptul de a, corecta sau actualiza datele tale cu caracter personal inexacte și de a completa datele incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

Dreptul la portabilitatea datelor

Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal pe care le-ai furnizat operatorului de date într-o formă structurată, utilizată în mod curent și care poate fi citită automat, precum și dreptul de a transfera respectivele date către un alt operator. Cu toate acestea, dreptul se aplică exclusiv în cazul în care:

  1. prelucrarea are la bază consimțământul tău sau;

  1. prelucrarea are ca scop executarea unui contract; și

  1. prelucrarea se efectuează prin mijloace automate;

Dreptul ștergere a datelor cu caracter personal

Ai dreptul de a solicita ștergerea datelor tale, în cazul în care:

  1. datele tale cu caracter personal nu mai sunt necesare în scopurile pentru care au fost colectate; sau

  1. îţi retragi consimțământul acordat anterior în vederea prelucrării datelor tale cu caracter personal, nemaiexistând un temei legal în acest sens; sau

  1. te opui prelucrarii datelor tale cu caracter personal în scop de marketing direct; sau

  1. te opui prelucrarii datelor tale cu caracter personal în interese legitime ale Nutricia Early Life Nutrition Romania (precum îmbunătățirea generală a experienței utilizatorului pe paginile noastre de internet) și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea;

  1. datele cu caracter personal nu au fost prelucrate legitim; sau

  1. datele tale cu caracter personal trebuie șterse în baza unei obligații legale.

Dreptul de restricționare a prelucrării

Ai dreptul de a restricționa prelucrarea datelor tale cu caracter personal în cazul în care

  1. nu ai convingerea că datele cu caracter personal pe care le deținem despre tine sunt exacte pentru perioada necesară care ne permite să verificăm exactitatea datelor; sau

  1. datele cu caracter personal nu sunt legal prelucrate, și, în locul ștergerii lor, preferi să restricționăm prelucrarea; sau

  1. nu ne mai sunt necesare datele tale cu caracter personal în scopurile colectării lor, dar le soliciți în vederea înaintării, exercitării sau apărării împotriva unei acțiuni în justiție; sau

  1. ți-ai exprimat opozitia fata de refuzul prelucrarea datelor tale cu caracter personal, dar noi așteptăm confirmarea dacă interesele asociate refuzului le depășesc drepturile legitime ale Societății referitoare la prelucrarea datelor tale.

Dreptul de a te opune cu privire la prelucrarea datelor

Ai dreptul ca din motive legate de situația particulară în care te afli să te opui prelucrării datelor tale, atunci când prelucrarea se întemeiază pe interes legitim, precum și de a te opune, în orice moment, prelucrării datelor în scopuri de marketing direct, inclusiv crearea de profiluri.

Dreptul de a depune o reclamație la o autoritate de supraveghere

Ai dreptul de a depune în mod direct la autoritatea de supraveghere Autoritatea Națională pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal – ANSPDCP o reclamație referitoare la modul de prelucrare a datelor cu caracter personal. De asemenea, aveți dreptul de a vă adresa instanțelor de judecată competente.

Dreptul de a-ți retrage consimțământul cu privire la prelucrare

Ai dreptul de a-ti retrage consimțământul cu privire la activitatea de prelucrare care se bazează pe acest temei, în orice moment, fără însă a afecta legalitatea activităților de prelucrare realizate până în momentul respectiv.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizată

Ai dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automatizată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau afectează în mod similar persoana vizată într-o manieră semnificativă.

Cum protejăm datele cu caracter personal

Înțelegem faptul că securitatea datelor tale cu caracter personal este importantă. Depunem toate eforturile pentru a proteja datele tale cu caracter personal împotriva utilizării necorespunzătoare, a interferenței, pierderii, accesării neautorizate, modificării sau dezvăluirii necorespunzătoare. Am implementat mai multe măsuri de securitate pentru a contribui la protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal. De exemplu, implementăm instrumente de control acces, sisteme firewall și servere sigure, și criptarea datelor cu caracter personal.

Transmiterea datelor tale cu caracter personal

 În cazul în care transmitem datele tale cu caracter personal afiliaților sau altor organizații, ne asigurăm că procedăm astfel exclusiv în relația cu organizații care protejează datele cu caracter personal cu respectarea legislației cu privire la confidențialitate în vigoare într-un mod similar sau asemănător cu Nutricia.

Datele colectate de Nutricia prin intermediul acestui Site vor putea fi comunicate următorilor destinatari, atunci când este necesar pentru a ne ajuta să atingem scopurile anterior menționate:

• Autorităților sau instituțiilor publice, de exemplu, în cazul în care comunicarea este necesară pentru gestionarea reclamațiilor, pentru îndeplinirea obligațiilor legale și fiscale care rezultă din organizarea campaniilor promoționale și concursurilor sau atunci când Societatea este obligată în virtutea unei prevederi legale să furnizeze informații autorităților sau instituțiilor având competențe în realizarea de inspecții și controale asupra activității și activelor Societății, ori pentru protejarea drepturilor și activelor Societății. Aceste autorități sau entități pot fi Poliția Română, instanțele de judecată, ANSPDCP, ANAF, executori judecătorești, avocați, ANPC etc.;

• Notarilor publici (de exemplu, pentru organizarea tragerilor la sorți promoționale);

• Agențiilor de marketing direct, publicitate, media digitală, furnizorilor de servicii de curierat (pentru organizarea concursurilor, pentru expedierea premiilor, pentru trimiterea comunicărilor comerciale), cu sediul în România;

• Societăților care oferă servicii de găzduire a Site-ului Societății și societăților care asigură întreținere tehnică a Site-ului, precum și furnizorilor de servicii Cloud, cu sediul în România;

• Furnizorilor de bunuri și servicii IT, în măsura și în limita necesară prestării serviciilor, cu sediul în România;

•Auditorilor financiari sau juridici, eventualilor terți achizitori, în măsura în care activitatea Societății ar fi transferată (în totalitate sau parțial), iar datele persoanelor vizate ar fi parte din activele care fac obiectul unei astfel de tranzacții,

Datele tale cu caracter personal nu vor fi transmise, vândute, închiriate sau dezvăluite în alte scopuri decât cele prevăzute în prezenta Politică privind confidențialitatea.

Transfer internațional de date

 Datele cu caracter personal pot fi prelucrate în afara Spațiului Economic European (EEA). În cazul prelucrării în afara EEA, Nutricia Early Life Nutrition Romania va garanta că acest tip de prelucrare de date transfrontalieră este protejată prin măsuri corespunzătoare.

Măsurile aplicate de protecție a prelucrării de date transfrontaliere includ:

  1. Clauze contractuale standard autorizate de Comisia Europeană. Aceste clauze contractuale standard asigură măsuri de protecție pentru respectarea normelor de conformitate și securitate prevăzute de GDPR; sau

  1. Certificări prin care se atestă că terțele părți din afara EEA prelucrează datele cu caracter personal prin metode conforme cu GDPR. Aceste certificări sunt autorizate fie de către Comitetul European pentru Protecția Datelor, o autoritate de supraveghere competentă sau un organism național competent de acreditare, în conformitate cu GDPR.

Procese automate de luare a deciziilor și analiză de profil

În cazul anumitor servicii și produse oferite de Nutricia, putem prelucra datele tale cu caracter personal prin mijloace automate. În esență, aceasta înseamnă că deciziile se iau automat, fără intervenție umană.

În cazul în care intenționăm să aplicăm astfel de metode de prelucare prin mijloace de profilare automate, te vom informa cu siguranță în mod expres in acest sens, în special cu privire la logica utilizată și cu priviresemnificațiile și consecințele preconizate ale acestei prelucrări pentru persoana vizată, oferindu-ţi oportunitatea de a- ţi exprima refuzul în avans. De asemenea, ne poți contacta pe protectiadatelor@aptanutricia.ro  pentru mai multe informații cu privire la un astfel de tip de prelucrare.

De asemenea, prelucrăm datele tale cu caracter personal în scopuri de analiză de profil, pentru a putea estima comportamentul tau în cazul navigării pe pagina noastră de internet și cu privire la produselor pentru care îţi poți manifesta interesele, cu mențiunea ca această prelucrare se realizează doar in baza consimțământului tău.

Cookies și alte tehnologii

Atunci când vizitați Site-ul nostru, utilizăm cookie-uri pentru a colecta automat informații cu caracter tehnic care pot identifica utilizatorul, cum ar fi istoricul de navigare, precum paginile noastre accesate, locația accesării și adresa IP.

Principalul scop al utilizării cookie-urilor este să vă ajute să aveți parte de o experiență de navigare îmbunătățită, pentru a înțelege și evalua interesele, dorințele, necesitățile în schimbare ale utilizatorilor, în vederea îmbunătățirii Site-ului, a produselor sau serviciilor noastre și, de asemenea, în scopuri de publicitate, pentru a vă putea oferi un conținut individualizat și adaptat intereselor și preferințelor dumneavoastră. Drept urmare, în măsura în care v-ați exprimat acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor, le vom utiliza pentru a vă oferi o experiență personalizată și relevantă de navigare pe Site-ul nostru și pentru a înțelege modul în care interacționați cu conținutul nostru publicitar.

  1. Pentru mai multe informații despre utilizarea cookie-urilor pe acest Site și scopurile în care acestea sunt utilizate, precum și cu privire la posibilitățile de a controla și/sau dezactiva cookie-urile, vă rugăm să consultați Politica noastră privind cookie-urile.

Modificări

Este posibil să actualizăm această Politică la anumite intervale de timp pentru a reflecta, spre exemplu, modificări ale practicilor noastre sau din alte motive operaționale, legale sau de reglementare. Societatea te va notifica cu privire la orice modificări materiale sau substanțiale ale acestei Politici și se va asigura că respectiva notificare este efectuată într-o manieră care asigură luarea acestora la cunoștință de către tine, spre exemplu prin utilizarea adresei de e-mail pe care ne-ai furnizat-o la crearea contului de utilizator, sau orice mijloace adecvate care să asigure o comunicare efectivă.

Informații de contact

În cazul în care ai întrebări, observații sau reclamații cu privire la prezenta Politică privind confidențialitatea prelucrării datelor tale cu caracter personal, te rugăm să ne contactezi folosind adresa de mail protectiadatelor@aptanutricia.ro.