Începe

Academia AptaJunior

și poți deveni părinte-expert!

 

Dacă ai un copil între 1 și 5 ani, ai ajuns în locul potrivit. Academia AptaJunior este programul tău de învățare interactivă, creat și validat de experți.
Învață, testează-ți cunoștințele și pune în practică!

Beneficii Academia AptaJunior

Manualul părintelui perfect nu există, dar la absolvirea academiei vei fi un părinte mai încrezător în forțele proprii. Află și ce alte beneficii ți-am pregătit:

beneficii_1

Voucher de 30 RON Aptamil Junior

După ce ai parcurs primele 3 module ale academiei și obținut cel puțin 60% din punctajul primelor 3 teste.

beneficii_2

Conținut variat și interactiv

Videourile, Q&A-urile, articolele și materialele descărcabile sunt create ca experiența fiecărui modul să fie plăcută, iar informațiile ușor de parcurs.

beneficii_3

Înveți de la experți

Dr. Amelia Dan, Medic Primar Pediatru, și Ioana Chirilă și Denisa Coderie, educatori Montessori în cadrul grădiniței Harmony Tree.

durata

Durata: 6 săptămâni

studiu

Studiu: 2h / săptămână

mediu

Mediu: 100% online

cost

Cost: Gratuit pentru utilizatorii aptanutricia.ro

icon gem

Extra beneficii: Promoții si certificare

Despre

Împreună cu o echipă dedicată de experți, am creat Academia AptaJunior, o colecție de articole, video-uri, Q&A și alte materiale pe care le poți descărca și studia oriunde și oricând ai timp. Acoperim 6 teme esențiale pentru perioada de vârstă 1-5 ani: creșterea, nutriția, imunitatea, abilitățile, comportamentul și somnul. În fiecare săptămână îți propunem un nou modul de învățare pe care îl poți parcurge în ritmul tău. Completează testul de la finalul fiecărui modul și te poți bucura de super beneficii.
Intră în Academia AptaJunior!

family

Module

Descoperă cele 6 module create și validate de experți, ce cuprind teme esențiale în creșterea, nutriția, imunitatea, abilitățile, comportamentul și somnul copilului tău.

crestere

Modul 1

Afli cum să recunoști semnele unui puseu de creștere, descoperi ce-i slăbește imunitatea micuțului tău și ce activități simple îl ajută să devină independent.

nutritie

Modul 2

Descoperi cum influențează musculatura inteligența copilului, cum îl pregătești pentru intrarea în colectivitate sau cum să reacționezi la crizele de plâns.

imunitate

Modul 3

De ce laptele de vacă nu este bun, ce alimente susțin inteligența, cum îi antrenezi imunitatea sau cum să eviți problemele de somn – afli din acest modul.

abilitati

Modul 4

Înveți săptămâna aceasta de ce plictiseala e bună, afli care e adevărul despre imunitate și vaccinuri și de ce primele prietenii sunt importante.

somn

Modul 5

Operațiunea Olița poate fi un succes, află cum! Descoperă ce alimente îl ajută să doarmă bine și cum să-i menții sistemul digestiv sănătos.

comportament

Modul 6

Vezi care sunt activitățile care-l ajută să se concentreze. Afli totul despre intoleranța la gluten și ce avantaje au copiii care învață mai multe limbi.

Experți

Descoperă echipa de experți care a contribuit la Academia AptaJunior

Dr. Amelia Dan

Medic Primar Pediatrie
Citeste mai mult

Citește mai mult

+
Quote mark
Te încurajez să-i dai copilului tău șansa la experiențe noi și inedite, nu să-l crești într-un glob de sticlă.

Din modulele Academiei AptaJunior afli cum poți echilibra grija pentru sănătate cu dorința de explorare, specifică primilor ani.

Cere sfatul expertului

Ioana Chirilă

Educator Montessori
Citeste mai mult

Citește mai mult

+
Quote mark
Copiii sunt cei mai energici exploratori ai lumii și o sursă de inspirație pentru orice adult.

La Academia AptaJunior, îți arăt cum să-ți încurajezi copilul în micile sale aventuri ca el să se bucure de toate oportunitățile.

Cere sfatul expertului

Denisa Coderie

Educator Montessori
Citeste mai mult

Citește mai mult

+
Quote mark
Dezvoltarea armonioasă a copilului depinde de relațiile pe care le stabilește cu cei din jur, încă de mic.

Am creat conținutul Academiei AptaJunior cu multă emoție și cu gândul la părinții ce-și doresc legături sănătoase cu micuții lor.

Cere sfatul expertului

Olivia Forgiarini

Expert NUTRICIA și Educator Perinatal SAMAS
Citeste mai mult

Citește mai mult

+
Quote mark
Te ajut să înțelegi nevoile copilului tău, să te descoperi și pe tine și să simți împlinirea a tot ceea ce călătoria de părinte are de oferit.

La finalul Academiei AptaJunior vei fi un părinte expert!

Cere sfatul expertului

Recenzii

4.9 7 Recenzii
5
4
3
2
1
Icon recenzie clientAM

Andra M.

Imi place in informatiile de la voi ca am exemple mai multe din tipuri de alimente. Dar cand vine vorba de portii...toti stim ca in realitate nu te poti tine de piramida alimentara.
4
08/03/22
Icon recenzie clientDU

Daniela U.

Este atat de greu sa intarci copilul. La al doilea copil, o sa-l obisnuiesc cu biberonul de la 5-6 luni. Asa o sa fiu si eu si copilul mai linistiti emotional.
5
08/03/22
Icon recenzie clientFT

Florin T.

Foarte bune sfaturi si ar fi bine sa ajunga informatiile la cat mai multe persoane!
5
04/03/22
Icon recenzie clientAM

Andreea M.

Multumesc doamnelor doctor ca m-au ajutat de cate ori am avut nevoie. Aici este singurul loc unde am primit raspuns la toate intrebarile si foarte repede.
5
04/03/22
Icon recenzie client

Diana I.

Multe dintre informatiile din acest articol nu le stiam, de exemplu, credeam ca alergia este la par de pisica, dar am aflat cu ajutorul vostru ca nu este asa. Va multumesc!
5
03/03/22
Icon recenzie client

Stefan U.

Super!
5
03/03/22
Icon recenzie client

Paula S.

Foarte tare, frate!
5
20/12/21

Când vrei să începi?

Cele 6 module despre creștere, nutriție, imunitate, abilități, comportament și somn te așteaptă. Poți începe Academia acum, peste o săptămână sau mai târziu, adăugând-o în contul tău.

Distribuie

Te așteptăm peste o săptămână.

Vom reveni către tine printr-un email pentru a începe această călătorie. Între timp, nu uita că experții AptaNutricia sunt alături de tine în toată această călătorie, fie că ai nevoie de informații, sfaturi personalizate sau simple încurajări.

x