Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

NutrițieZEN by Laura Cosoi

Bună! Sunt Laura și sunt o mămică ZEN. M-am pregătit pentru primirea fetiței mele pe lume și am avut grijă de calitatea vieții noastre păstrând un stil de viață sănătos. Am hotărât să mă alătur proiectului SarcinaZEN by AptaNUTRICIA, deoarece vreau să împărtăseșc cu tine o serie de rețete sănătoase care pe mine m-au ajutat să am o sarcinăZEN, echilibrată și relaxată, dar care să și ajute imunitatea micuței mele. Cred în ideea de a ne respecta corpul printr-o alimentație sănătoasă, mișcare, dar și printr-o informare corectă. Echilibrul este un factor foarte important, iar dacă nu ai probleme medicale, îți recomand și ție să mergi pe instinct. Eu așa am făcut și simt că, ascultându-mi organismul, am făcut cea mai bună alegere atât pentru mine cât și pentru fetița mea!

Video

Rețete

Alimentația în sarcină

Pune în balanță poftele din timpul sarcinii, cu ceea ce este recomandat să mănânci pentru a avea o sarcină ușoară și un bebe sănătos!
Citește mai mult
Calculator de sarcină
Află la ce dată va veni
bebe pe lume.
Calculează
Maternitatea 360
Vezi locul unde îți vei cunoaște bebelușul.
Descoperă
Aptamenu
Află despre diversificarea meniului.
Folosește
NutriPlan
Planul de nutriție pentru mămicile care alăptează.
încearcă
Delicios şi sănătos
Idei de reţete pentru mămicile care alăptează.
Descoperă
Test Aptamil Junior IQ
Află potențialul copilului tău.
Descoperă