Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Cum să-ți convingi partenerul să accepte analiza lichidului seminal

Cum să-ți convingi partenerul să accepte analiza lichidului seminal

Analiza spermei este cel mai important test pentru a detecta cauza infertilitatii la barbati. Din pacate, nu toti barbatii sunt de acord sa apeleze la aceasta modalitate de diagnosticare, considerand-o prea jenanta. Vezi mai jos ce argumente poti folosi pentru a-ti convinge partenerul sa renunte la prejudecatile legate de acest lucru.

Analiza materialului seminal implica prelevarea unui esantion de sperma pentru a fi evaluata in laborator. Materialul seminal este verificat din punctul de vedere al calitatii, al cantitatii, precum si rata de sperma.

Unii barbati considera ca un asemenea test le pune la indoiala barbatia si se tem pur si simplu de diagnostic, care ar putea arata ca ar avea unele probleme de fertilitate. Este greu pentru un barbat sa accepte faptul ca sperma lui este prea slaba si incapabila de fertilizare. Acesta este motivul pentru care prefera sa creada ca trebuie cautata in alta parte cauza infertilitatii cuplului. O alta problema este jena si lipsa de intimitate. Conditiile în care ar trebui sa obtina un esantion de sperma este departe de a fi un cadru intim, in plus aceasta trebuie obtinuta la comanda.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Relaxează-te și bucură-te de aceasta etapă frumoasă!

Află mai multe

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema