Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Ponturi pentru mofturoși

Ponturi pentru mofturoși

Unii copilași trec prin perioade lungi în care sunt mofturoși la mâncare, pe când alții au ocazional câte o zi mai dificilă. Nu-ți face griji dacă piticul tău este așa acum - e o etapă perfect normală. Ponturile pentru mofturoși oferite în acest articol te vor ajuta să-ți încurajezi piticul să se bucure de o gamă largă de alimente sănătoase.

Poate fi dificil să ții pasul cu gusturile copilului tău. E normal să descoperi că mâncarea lor preferată de ieri nu îi mai place azi. Dar dacă micuțul tău trece printr-o etapă mofturoasă, ora mesei poate deveni un chin.

Cam jumătate din toți copiii mici își formează obiceiuri de masă pretențioase, și majoritatea piticilor au zile mofturoase. Deși e normal și nu ești singura, să faci față unui copil care strâmbă din nas la tot și toate poate îngreuna procesul de a-i oferi o dietă echilibrată. Aceste ponturi te pot ajuta în vremurile grele.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Pregăteşte-l pentru viitor cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.