Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Ponturi pentru mâncat sănătos

Ponturi pentru mâncat sănătos

1/22

Multe studii au arătat că zahărul suprimă sistemul imunitar. Depășirea dozei zilnice de zahăr poate dărâma sistemul imunitar al copilului preț e 5 ore.

2/22

Piticul tău e mofturos la mâncare? E mai probabil ca cei mici să încerce mâncăruri care vin în diferite culori și forme. Entuziasmează-l pe pitic asigurându-te că îi umpli farfuria cu un curcubeu de fructe și legume și folosește-te de un cuter pentru a crea diferite forme!

3/22

Ține minte, înainte să înceapă școala, asigură-te că micuțul tău are o dietă bogată în vitamine, mai ales LCP, pentru concentrare și memorie și Prebiotice pentru burtică și sănătatea imunitară. 

4/22

Mâncărurile bogate în calciu sunt ideale pentru a-i întări oasele micuțului tău. Iaurtul și brânza pasteurizată sunt surse delicioase și sigure de calciu, proteină și vitamina B.

5/22

Pentru a crește imunitatea copilului tău, poți găsi Prebiotice în banane, cicoare, usturoi, praz, iaurt.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Pregăteşte-l pentru viitor cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.