Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Importanța laptelui de creștere în nutriția copilașului tău

Importanța laptelui de creștere în nutriția copilașului tău

O nutriție bună este esențială pentru a dezvolta și păstra sistemul imunitar sănătos și puternic. Deficiențele nutriționale pot fi responsabile pentru probleme de imunitate cronice fiindcă e mai ușor ca bacteriile sau virușii să pună stăpânire atunci când lipsesc nutrienți importanți. Nutrienții critici care stimulează un sistem imunitar puternic includ vitamina A, C, E și prebioticele.

Laptele de creștere oferă calitatea și cantitatea potrivită de nutrienți în timpul perioadei de creștere intensivă a puiului tău: Este întărit cu vitamine și minerale (vitamina C, vitamina D, fier, iodină, zinc) pentru a sprijini nevoile specifice ale copilului tău. Conține un amestec unic de prebiotice pentru a întări sistemul imunitar dar și fibre prebiotice care ajută la reducerea riscului de constipații. Laptele de creștere conține LCP, un tip de grăsimi sănătoase esențiale pentru dezvoltarea sănătății vizuale și a creierului. 

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Pregăteşte-l pentru viitor cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.