Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Dietă sănătoasă pentru copii

Dietă sănătoasă pentru copii

Poate că puiul tău arată și se poartă ca un adult, dar nevoile sale nutriționale sunt foarte diferite de ale tale. Copiii au un stomac mai mic dar are nevoie de multă energie și nutrienți pentru o creștere și o dezvoltare armonioasă.

În această secțiune, vedem cum ne putem asigura că micuțul consumă o dietă echilibrată, de ce mai puține grăsimi și mai multe fibre e un pas important și care alimente le sprijină dezvoltarea. Este important să fii foarte atentă la alimente la care micuțul tău poate fi alergic.

Perioada de dezvoltare fizică și mentală prin care trece copilul tău pe măsură ce avansează prin diferitele stadii ale copilăriei aduce cu sine abilități cognitive. Pe măsură ce mușchii lor se întăresc, și creierul se dezvoltă rapid. Pentru a asigura o creștere și dezvoltare sănătoasă, o dietă echilibrată e esențială.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Pregăteşte-l pentru viitor cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.