Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Săptămâna 35 de sarcină

Săptămâna 35 de sarcină

Incontinența urinară se poate agrava în această perioadă, din cauza faptului că bebelușul se poziționează deja cu capul în jos, pregătindu-se pentru trecerea prin canalul de naștere, iar presiunea asupra vezicii urinare crește.Un strănut sau un acces de tuse pot declanșa mici scăpări involuntare de urină. Exercițiile Kegel îți pot fi de mare folos în această perioadă (și se vor dovedi utile și postpartum, pentru o mai bună recuperare)

Corpul mămicii

Venele varicoase pot apărea oriunde în această perioadă. Chiar dacă nu-ți place ideea de ciorapi medicinali, aceștia te pot ajuta să ții puțin lucrurile sub control. Și hemoroizii te pot supăra. Întreabă-ți medicul ce preparate pot fi folosite fără riscuri în această perioadă și eventual, schimbă hârtia igienică, dacă ți se pare deranjantă, cu șervețele umede, fără parfumanți de preferință (căci pot irita mai tare zona).

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Relaxează-te și bucură-te de aceasta etapă frumoasă!

Află mai multe
Vrei să afli mai multe despre evoluţia sarcinii tale?
În Club NUTRICIA, primeşti sfaturi pas cu pas.
Intră şi tu