Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Săptămâna 13 de sarcină

Săptămâna 13 de sarcină

Iată că ai intrat în ultima săptămână a primului trimestru. Ai trecut printr-o etapă crucială în dezvoltarea bebeluşului. A fost un trimestru aglomerat, atât pentru tine, cât şi pentru micuţ. Bucură-te de cel de-al doilea trimestru, pentru că va fi favoritul tău. Burtica deja este evidentă, dar nu mare şi inconfortabilă. Străluceşti! Starea ta este mult mai stabilă şi ai mai multă energie decât în primul trimestru.

Corpul mămicii

Încep să apară uşoare urme de întindere a epidermei pe sâni, stomac şi coapse. Sunt şanse să simţi ușoare dureri sau împunsături în stomac. Nu este nimic în neregulă - acestea sunt cauzate de întinderea ligamentelor - necesară pentru susținerea uterului. Cele mai multe dintre simptomele deranjante din timpul primului trimestru dispar - nu te îngrijora, nu este un semn că ceva ar fi în neregulă, ci doar unul că următoarele 3 luni de sarcină vor fi cele mai confortabile.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Relaxează-te și bucură-te de aceasta etapă frumoasă!

Află mai multe
Vrei să afli mai multe despre evoluţia sarcinii tale?
În Club NUTRICIA, primeşti sfaturi pas cu pas.
Intră şi tu