Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Săptămâna 9 de sarcină

Săptămâna 9 de sarcină

Te simți mai tot timpul obosită (și pentru că te trezești de multe ori pe noapte, pentru a merge la baie). Parcă ai fi trecut deja 9 luni, nu doar 9 săptămâni, atât te simți de epuizată! Ai mai multă grijă de tine și menajează-te: du-te la culcare mai devreme decât de obicei și mai lenevește o jumătate de oră în plus în pat dimineața. Ar fi minunat dacă ai putea dormi și în timpul zilei – profită măcar de weekend, în acest sens!

Corpul mămicii

Deși tu te simți veșnic obosită, te bucuri de acea strălucire de sarcină: pielea ta pur și simplu radiază! și Poți mulțumi pentru asta hormonilor de sarcină. Este posibil, totuși, să constați că ai pielea ceva mai uscată decât de obicei: bea cât mai multă apă și folosește o cremă hidratantă. Inima ta pompează acum sânge pentru doi și trebuie să te obișnuiești să faci lucrurile mult mai lent. Adaptează-ți ritmul la noul tău statut, cel de viitoare mămică.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Relaxează-te și bucură-te de aceasta etapă frumoasă!

Află mai multe
Vrei să afli mai multe despre evoluţia sarcinii tale?
În Club NUTRICIA, primeşti sfaturi pas cu pas.
Intră şi tu