Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Săptămâna 24 de sarcină

Săptămâna 24 de sarcină

Tu te-ai obișnuit să-l simți mișcând și îi cunoști deja programul de somn și veghe, dar bebe pare că se ferește de musafiri: când ceilalți se reped spre burtica ta, dornici să-i surpindă mișcarea și să-l simtă, fix atunci, bebe rămâne cuminte. Dacă plănuiești o vacanță, acum ar fi momentul, căci se apropie cu pași repezi luna a noua și nu mai e indicat să pleci departe de casă și spital.

Corpul mămicii

Pe măsură ce uterul crește, ligamentele care-l susțin continuă să se întindă, ceea ce poate provoca unele dureri. Înțepăturile și disconfortul în această zonă sunt normale, dar dacă sunt însoțite de febră, frisoane, sângerări, mergi imediat la medic. Nu trebuie să te îngrijorezi nici de palmele roșiatice, care își vor recăpăta culoarea imediat după naștere. Evită băile cu apă fierbinte, mănușile și șosetele prea strânse, precum și căldura excesivă.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Relaxează-te și bucură-te de aceasta etapă frumoasă!

Află mai multe
Vrei să afli mai multe despre evoluţia sarcinii tale?
În Club NUTRICIA, primeşti sfaturi pas cu pas.
Intră şi tu