Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:
Explorează Maternitatea 360° şi află tot ce trebuie să ştii despre ziua în care-ţi vei aduce pe lume bebeluşul!
Intră în maternitate

Naşterea prin cezariană, de la A la Z

Naşterea prin cezariană, de la A la Z
În unele cazuri, naşterea vaginală normală nu este posibilă pentru mamă, pentru că prezintă riscuri pentru copil sau pentru amândoi. În astfel de cazuri, se optează pentru o operaţie cezariană. Iată ce ar trebui să ştii despre procedura propriu-zisă.
citeşte mai mult

Naşterea vaginală după cezariană

Naşterea vaginală după cezariană
Dacă eşti însărcinată cu cel de-al doilea copil, chiar dacă ai născut prima oară prin operaţie cezariană, poţi să naşti al doilea bebeluș pe cale naturală, fără ca acest lucru să fie periculos pentru tine sau bebeluș. Iată ce trebuie să știi despre nașterea vaginală după cezariană.
citeşte mai mult

Naşterea prematură

Naşterea prematură
Uneori, bebelușii se grăbesc să vină pe lume. Dacă se nasc înainte de 37 de săptămâni de gestație, sunt considerați prematuri și necesită îngrijri speciale, sub permanenta supraveghere a personalului specializat. Nu te speria, însă! - atât timp cât sarcina ta este supravegheată şi asistată de un medic specialist, riscul unei naşteri premature scade semnificativ.
citeşte mai mult

Implicarea tatălui în sala de naștere

Implicarea tatălui în sala de naștere
În momentul nașterii, ca mămică, nu trebuie să fii singură. Poți avea alături de tine persoane apropiate, precum mama sau sora, sau persoane în care ai încredere, ca moașa sau personalul medical. Din fericire, din ce în ce mai mulți tătici sunt alături de partenerele lor atunci când în viața cuplului apare un nou membru – bebelușul vostru.
citeşte mai mult

Despre epiziotomie

Despre epiziotomie
Dacă alegerea ta este să naști natural, nu te teme de epiziotomie – este o procedură efectuată corect, care nu ridică probleme.
citeşte mai mult