Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Trusa de prim ajutor

Trusa de prim ajutor

În primul an de viață, bebelușul este foarte sensibil la nenumărate afecțiuni, motiv pentru care trebuie să fii tot timpul pregătită. De aceea, trusa de prim ajutor, nu trebuie să lipsească din nici o casă.

Cu siguranţă că bebeluşul tău este monitorizat de un medic pediatru care te învaţă tot ce trebuie să ştii despre dezvoltarea şi sănătatea copilului tău. Chiar dacă specialistul este la dispoziţia familiei tale şi vine acasă sau te îndrumă prin telefon ori de câte ori ai nevoie de un sfat, este recomandat să te organizezi de o asemenea manieră încât să fii sigură că ai în casă o trusă de prim ajutor cu strictul necesar pentru copil. Va fi trusa de prim ajutor a micuţului şi va fi primul bagaj pe care ai datoria să îl pregăteşti şi să îl iei cu tine de acum înainte până când copilul se face mare, de fiecare dată când plecaţi mai mult de o zi de acasă.

Trusa de prim ajutor
Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.