Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Sursa ta de inspirație pentru meniul de la 6 luni

Sursa ta de inspirație pentru meniul de la 6 luni

În fiecare zi cauți modalități simple de preparare a meniului pentru micuțul tău, totodată vrei să îi oferi o alimentație sănătoasă dar și gustoasă. După ce ați trecut cu bine de perioada testării majorității alimentelor, ar trebui să-ți fie mai ușor pentru că acum poți face diferite combinații.

Putem fi pentru tine sursă de inspirație în ce privește meniul zilnic al puiului tău pentru că din punct de vedere a gusturilor și texturilor, sunteți încă exploratori.

La această vârstă  sunt foarte bine tolerate texturile fine, ca ale cerealelor pentru bebeluși. Din această categorie este ideal să alegeți cereale fără zahăr adăugat, cereale care să conțină minerale și vitamine pentru dezvoltarea creierului și susținerea unui sistem imunitar sănătos.

Dimineață

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.