Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Prânzurile la pachet pentru copii

Prânzurile la pachet pentru copii

În cazul în care plănuieşti o mică ieşire cu juniorul tău, în parc, la iarbă verde sau într-o drumeţie, e bine de ştiut ce poţi să-i pui în pacheţel şi ce nu. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să îi pregăteşti un prânz sănătos.

Sandviciurile

În mod ideal, sandviciurile copilului ar trebui pregătite cu tipuri de pâine din făină integrală. Pentru un plus de varietate, poţi încearca şi pâinea cu stafide sau multi-cereale, mini baghetele din faină integrală, chiflele sau pâinea arăbească.

La umplutură, evită să foloseşti prea mult unt, margarină sau maioneză şi alege ingrediente sărace în grasimi, cum sunt carnea slabă, peştele, brânza cottage, edam, mozzarella sau humusul. Adaugă la sfârşit câteva felii de roşie, castravete, ţelină sau frunze de salată, în funcţie de preferinţele celui mic.

Salatele
Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.