Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

9 nutrienți de care copilul tău are nevoie

9 nutrienți de care copilul tău are nevoie
Fiecare deceniu aduce noi reglementări în materie de nutriție și alte alimente-vedetă, pe care ni se recomandă să le introducem în alimentația copiilor. Există însă câteva recomandări care au rămas neschimbate de-a lungul timpului. Află care sunt nutrienții esențiali pentru buna dezvoltare a copilului tău.
citeşte mai mult

Refuză carnea - cum îi asiguri necesarul de proteine

Refuză carnea - cum îi asiguri necesarul de proteine
Necesarul de proteine este mai crescut în cazul copiilor, aflați într-o fază de dezvoltare rapidă, iar cea mai la îndemână sursă de proteine este carnea. Ce faci însă când micuțul tău refuză carnea? Nu te neliniști! – ai suficiente alternative pentru a-i acoperi necesarul de proteine.
citeşte mai mult

3 idei pentru un mic dejun sănătos

3 idei pentru un mic dejun sănătos
Diminețile nu ești în cea mai mare formă. Ai de făcut multe și nu te simți foarte creativă în bucătărie. Pune deoparte aceste 3 idei pentru un mic dejun sănătos, care sigur va plăcea și juniorului tău!
citeşte mai mult

5 alimente pentru un copil deștept!

5 alimente pentru un copil deștept!
Alimentația unui copil îi poate influența substanțial nivelul de inteligență. Un meniu prea sărac în fier, zinc, proteine, acizi grași esențiali sau vitamina B duce la performanțe cognitive reduse și un IQ modest. Uite ce alimente să introduci în meniul copilului tău, ca să fie (foarte) deștept!
citeşte mai mult

Hrană pentru imunitate

Hrană pentru imunitate
Sistemul imunitar al bebelușului continuă să se dezvolte pe tot parcursul copilăriei, până la maturitate. Primii ani sunt cei mai importanți, pentru că atunci sistemul imunitar învață cum să lupte cu diferitele boli. Tu îți poți ajuta copilul și-i poți întări imunitatea, hrănindu-l sănătos. Uite ce nutrienți sunt importanți pentru imunitate și ce alimente să incluzi în meniul copilului tău.
citeşte mai mult

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.