Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Siguranța în mașină

Siguranța în mașină

Scaunele speciale de mașină reprezintă cea mai bună protecție pe care i-o poți oferi bebelușului atunci când călătoriți cu mașina. Deja este convenție internațională faptul că bebelușii și copiii mici nu au voie să călătorească neasigurați şi asta dintr-un motiv foarte serios: scaunele de siguranță create special pentru mașină reduc la aproape minimum potențialele pericole la care poate fi expus un bebeluș și chiar un copil mai mare în mașină. Dar și aici trebuie mare atenție, spun autoritățile, pentru că nu este de ajuns să ai un scaun de mașină, ci foarte important este să-l utilizezi corect.

Există niște criterii generale pe care e bine să le iei în calcul atunci când achiziționezi un scaun de mașină. Și, bineînțeles, nu criteriul prețului e cel mai important - cel mai scump scaun nu este neapărat și cel mai sigur. Criteriul de bază este că trebuie să se potrivească perfect copilului tău din punct de vedere al greutății, mărimii, dimensiunii și vârstei, dar și să se potrivească perfect mașinii tale.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Pregăteşte-l pentru viitor cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.