Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Prima călătorie a copilului cu avionul

Prima călătorie a copilului cu avionul

Indiferent de destinația dorită, primul lucru pe care trebuie să-l faci atunci când călătorești cu bebelușul în avion este să strângi cât mai multe informații.

Fă-ți o listă cu posibilele companii aeriene și sună la fiecare pentru a te interesa ce facilități pun la dispoziția părinților care călătoresc cu bebeluși. Cele mai multe dintre ele nu percep cost de bilet pentru copiii mai mici de 2 ani, asta în condițiile în care vei ține bebelușul în brațe.

De aceea, trebuie să te interesezi cât durează zborul ca să fii tot timpul pregatită să-i distragi atenția celui mic pentru a nu se plictisi și, eventual, să înceapă să plângă în avion.

Unele companii aeriene pun la dispoziţie un coșuleţ pentru bebeluși, în timp ce altele îți pot oferi un al doilea loc pe scaun la preț redus ca tu să poți aduce o scoică în care să se odihnească copilul.

Încă de acasă, trebuie să pregătești un bagaj de mână pe care să-l iei în avion, un bagaj ce trebuie să conțină:

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Pregăteşte-l pentru viitor cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.