Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Cursuri de puericultură - ce presupun și care sunt beneficiile

Cursuri de puericultură - ce presupun și care sunt beneficiile

Ce este puericultura și ce presupune ea

Puericultura este o ramură a medicinei care se ocupă cu metodele și mijloacele de creștere și de dezvoltare armonioasă a copiilor în primii 3 ani de viață. Cursurile de puericultură reprezintă instrumentul ideal care-i ajută pe părinți să afle noțiunile de bază privind îngrijirea propriului copil nou-născut. În plus, certificatul care atestă absolvirea acestui curs ajută și la prelungirea concediului paternal de la cinci la 15 zile.

Participând la cursuri de puericultură, ai oportunitatea de a primi sprijin din partea unui personal medical specializat în îngrijirea bebelușului. De asemenea, beneficiezi de demonstrații practice, precum și de răspunsuri la toate întrebările tale. Totul pentru ca micuțul tău să dispună de un start sănătos în viață, de o dezvoltare armonioasă și de părinți informați.

Unde te poți înscrie la cursuri

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.