Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Cum să schimbi corect scutecul

Cum să schimbi corect scutecul

Pentru a evita situația în care bebelușul se află pe masa de înfășat, gata pentru operațiunea de schimbare a scutecului, iar tu îți amintești că ai uitat șervețelele umede sau crema, adună tot ”kitul” de schimbare înainte: scutecul curat, dischete/lavete umede din bumbac sau șervețele umede pentru funduleț (alege-le pe cele hipoalergenice, fără prea mulți parfumanți), crema pentru prevenirea eritemului fesier.

Pune bebelușul pe masa de înfășat (nu-l lăsa nicio secundă nesupravegheat!) sau pe pat, având dedesubtul fundulețului un prosop cald sau un scutec curat.

Desfă scutecul murdar, îndoind capetele adezive ale benzii, astfel încât să nu se poată agăța accidental de piele. Dacă ai un băiețel, poți folosi o lavetă ușoară de bumbac, pentru a-l acoperi și a preveni un ”duș” accidental.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.