Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Cu bebe la hotel!

Cu bebe la hotel!

Pentru un copil mai mare de 3 ani, alegerea hotelului și a restaurantelor la care veți mânca nu reprezintă un lucru atât de pretențios. Însă, atunci când vine vorba despre un bebeluș, lucrurile se complică și, de aceea, trebuie să acorzi o atenție sporită planificării.

În primul rând, indiferent că mergi la mare sau la munte, alege un hotel curat, despre care ai primit recomandări de la prieteni cu copii. Trebuie să fie asigurat serviciul de curățenie zilnic, inclusiv schimbul prosoapelor și al lenjeriilor.

Apoi, asigură-te că vei primi un pătuț pentru copil și că există spațiu suficient în cameră, astfel încât să nu simțiți că stați înghesuiți. De obicei, acest serviciu nu se plătește.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.