Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

CE TIP DE SUZETĂ ALEGI?

CE TIP DE SUZETĂ ALEGI?
DIN CE MATERIAL ESTE CEA MAI BUNĂ SUZETĂ?

Primul tău gând este însă nu la aspect, ci la calitatea materialului din care este făcută. Există două variante: silicon şi cauciuc (latex). Care este mai rezistentă şi care este diferenţa?

Suzeta din silicon rezistă la sterilizare, deci este mai indicat să o foloseşti în primele luni, când igiena este foarte importantă. Pe de altă parte, fiind un material destul de fragil, e bine să-l eviţi când celui mic încep să-i crească dinţii, pentru că ar putea rupe bucăţele din suzetă şi să le înghită.

Suzeta din cauciuc sau latex este mai puţin indicată în primele luni, pentru că materialul absoarbe mai uşor bacterii sau ciuperci. Însă după ce bebeluşul împlineşte 4-6 luni îl ajută când îi cresc dinţişorii.

CUM ALEG FORMA SUZETEI?
Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.