Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Cum alegi o perna de alaptat?

Cum alegi o perna de alaptat?

Nu exista nicio îndoiala ca o perna de alaptat ajuta mult atunci cand va hraniti copilasul. Tinand bebelusul tot timpul in brate si aplecandu-va asupra lui poate fi o pozitie foarte obositoare, iar urmarile le veti resimti imediat in durerile de spate, umeri sau gat. Atunci cand belusul sta culcat pe o perna, mama poate sa aiba o mana libera, care este cu adevarat de nepretuit. Vedeti in articolul de mai jos ce este o perna speciala pentru alaptat si ce sa urmariti la achizitionarea ei.

Aceasta inventie a aparut în urma cu aproximativ 10 de ani, iar inainte de aparitia acestor accesorii femeile se descurcau cu ce aveau la indemana. Asa ca intrebarea care se pune este: Merita sa dati banii pe o perna de alaptat? În opinia noastra - da.

O perna speciala pentru alaptat are dimensiunile corespunzatoare pentru ca cel mic sa stea comod in timpul hranirii, iar alaptarea sa se faca in conditii de siguranta. Multe dintre modelele de perne sunt dezvoltate in colaborare cu specialisti in alaptare, specialisti in ergonomie si mame care alapteaza. Mai mult decat atat, pernele de alaptare sunt confectionate din materiale de calitate, certificate si sunt usor de spalat. Într-un moment în care tot mai multi copii au pielea sensibila sau sunt alergici este important ca aceste accesorii cu care intra in contact sa fie confectionate din materiale sigure, hipoalergenice, iar pernele normale de multe ori nu îndeplinesc aceste cerinte. Un alt argument în favoarea achizitionarii unei perne speciale pentru alaptat este faptul ca pernele pe care dormim, sunt de multe ori prea moi si prin urmare - mai putin stabile.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.