Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Avantajele unui leagăn pentru bebeluș

Avantajele unui leagăn pentru bebeluș

Leagănul pentru bebeluș este de mare ajutor pentru noile mămici, și mai ales pentru bebelușii care s-au obișnuit cu mișcarea ritmică de legănare a pântecelui sau a brațelor mamei. Bineînțeles, leagănul nu poate înlocui căldura umană, așa că experții nu recomandă o perioadă de folosire mai lungă de o oră pe zi atunci când micuțul tău este treaz. Dacă bebe se obișnuiește cu leagănul, atunci acel timp pe care îl petrece acolo este binevenit pentru a te recupera în această perioadă.

Este recomandat să alegi un leagăn care să fie potrivit lungimii și greutății bebelușului tău și să eviți să îl mai folosești dacă depășește greutatea recomandată de modelul de leagăn achiziționat. Mai mult, dacă ai un micuț energic, fii foarte atentă la tipul de leagăn ales și ai în vedere siguranța lui.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.