Aptamil Fără Lactoză
Lapte praf 400g, de la naștere
Inspirați de peste 40 de ani de cercetare în nutriția primilor ani de viață, am dezvoltat formula noastră de lapte de început Aptamil Fără Lactoză.
De ce să alegi Aptamil Fără Lactoză
În anumite cazuri, medicul poate recomanda Aptamil Fără Lactoză.
Formulă completă nutrițional
Aptamil Fără Lactoză este potrivit pentru nutriția bebelușilor de la naștere și până la 6 luni și se folosește la recomandarea medicului.
Conține DHA
în conformitate cu legislația pentru toate formulele de început
Formulă completă nutrițional
Aptamil Fără Lactoză este potrivit pentru nutriția bebelușilor de la naștere și până la 6 luni și se folosește la recomandarea medicului.
Conține DHA
în conformitate cu legislația pentru toate formulele de început
1. Spală-te bine pe mâini, sterilizează toate ustensilele utilizate în prepararea laptelui și asigură-te că marginea ambalajului este curată. Fierbe apa potabilă pentru prepararea laptelui timp de 5 minute, apoi lasă la răcit până la cca 40°C.
2. Toarnă în biberon cantitatea de apă fiartă şi răcită, necesară conform dozării pentru o masă.
3. Dozează pulberea cu măsura din interiorul ambalajului conform tabelului de dozare și adaug-o în biberon.
4. Închide biberonul şi agită-l imediat, vertical și viguros timp de 10 secunde pentru a dizolva pulberea.
5. Verifică temperatura laptelui preparat pe încheietura mâinii tale înainte de a-l administra sugarului (cca 37°C).
Îți recomandăm să optezi pentru o tranziție treptată de la formula anterioară la noua formulă Aptamil, în 1-2 săptămâni, conform schemei de mai jos:
O MĂSURĂ DIN NOUL Aptamil Fără Lactoză
O MĂSURĂ APTAMIL (FORMULĂ ANTERIOARĂ)
1-3
4-6
7-9
10-12
13-15
16-18
Combină progresiv cele 2 formule, înlocuind câte o măsură de pudră din formula anterioară cu o măsură din noua formulă, o dată la 2-3 zile, la toate mesele.
SFAT: Asigură-te că păstrezi o cutie din formula actuală pentru prepararea combinată. Nu ezita să consulți medicul pediatru.
ETAPA DE VÂRSTĂ URMĂTOARE
Aptamil® NUTRI-BIOTIK™ 2
Lapte praf, 800g, 6-12 luni
După vârsta de 6 luni, când alăptarea nu este posibilă, cel mic are nevoie în continuare de o formulă de lapte premium care să-i asigure nutrienții importanți pentru o dezvoltare armonioasă.
După vârsta de 6 luni, când alăptarea nu este posibilă, cel mic are nevoie în continuare de o formulă de lapte premium care să-i asigure nutrienții importanți pentru o dezvoltare armonioasă.
Vezi toate produsele Aptamil
Lapte praf Aptamil Confort 400g, de la naștere
Lapte praf Aptamil AR 300g, de la naștere
Lapte praf Aptamil Prematil 400g, pentru prematuri
Lapte praf Aptamil® Pepti SYNEO™ 1 400g, 0-6 luni
Lapte praf Aptamil® Pepti SYNEO™ 2 400g, de la 6 luni
Vezi toate produsele Aptamil
Lapte praf Aptamil Confort 400g, de la naștere
Lapte praf Aptamil AR 300g, de la naștere
Lapte praf Aptamil Prematil 400g, pentru prematuri
Lapte praf Aptamil® Pepti SYNEO™ 1 400g, 0-6 luni
Lapte praf Aptamil® Pepti SYNEO™ 2 400g, de la 6 luni
Cere sfatul experților
Ai nevoie de mai multe informații despre produsele noastre? Cauți sfaturi de preparare sau de tranziție? Contactează-ne!
Vezi ce întreabă alte mămici
Vezi ce întreabă alte mămici
Alătură-te și tu comunității
AptaNutricia
150.000+
părinți mulțumiți
5+
experți dedicați
300+
articole create de experți
10.000+
răspunsuri anuale la întrebările părinților
150.000+
părinți mulțumiți
5+
experți dedicați
300+
articole create de experți
10.000+
răspunsuri anuale la întrebările părinților
FOARTE IMPORTANT
Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău. Se recomandă alăptarea exclusivă cu lapte matern pentru sugarii cu vârsta de până la 6 luni. Aptamil Fără lactoză se utilizează numai la indicația medicului sau asistentului medical și numai după instruirea mamei privind utilizarea produsului.
Aptamil Fără lactoză nu poate fi administrat sugarilor cu galactozemie sau cu alergie la proteinele din laptele de vacă.
Aptamil Fără Lactoză
Lapte praf 400g, de la naștere
Sirop de glucoză, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de cocos, ulei de rapiță, ulei de floarea-soarelui bogat în acid oleic, ulei de floarea-soarelui), cazeinat de calciu (din lapte de vacă), maltodextrină, fosfat de calciu, citrat de sodiu, dipotasiu hidrogen fosfat, ulei de pește, citrat de potasiu, clorură de magneziu, clorură de potasiu, L-cisteină, clorură de colină, ulei din Mortierella alpina, emulsifiant (lecitină din soia), acid L-ascorbic, hidroxid de potasiu, inozitol, taurină, L-triptofan, L-carnitină, sulfat feros, sulfat de zinc, sare 5'-monofosfat uridină de sodiu, 5'-monofosfat citidină, DL-alfa tocoferil acetat, D-pantotenat de calciu, 5'-monofosfat adenozină, sare 5'-monofosfat inozină de sodiu, nicotinamidă, sare 5'-monofosfat guanozină de sodiu, sulfat de cupru, riboflavină, DL-alfa tocoferol, retinil palmitat, hidroclorură de tiamină, hidroclorură de piridoxină, iodură de potasiu, acid pteroilmonoglutamic, sulfat de mangan, selenit de sodiu, fitomenadionă, D-biotină, colecalciferol, cianocobalamină.
1. Spală-te bine pe mâini, sterilizează toate ustensilele utilizate în prepararea laptelui și asigură-te că marginea ambalajului este curată. Fierbe apa potabilă pentru prepararea laptelui timp de 5 minute, apoi lasă la răcit până la cca 40°C.
2. Toarnă în biberon cantitatea de apă fiartă şi răcită, necesară conform dozării pentru o masă.
3. Dozează pulberea cu măsura din interiorul ambalajului conform tabelului de dozare și adaug-o în biberon.
4. Închide biberonul şi agită-l imediat, vertical și viguros timp de 10 secunde pentru a dizolva pulberea.
5. Verifică temperatura laptelui preparat pe încheietura mâinii tale înainte de a-l administra sugarului (cca 37°C).