Hidrolizat proteic din zer (din lapte de vacă), maltodextrină, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de cocos, ulei de rapiță, ulei de floarea soarelui bogat în acid oleic, ulei de floarea soarelui), galactooligozaharide (din lapte de vacă), fosfat de calciu, emulgatori (esteri ai acidului citric cu mono- și digliceride ale acizilor grași), fructooligozaharide, ulei de pește, clorură de potasiu, ulei din Mortierella alpina, clorură de colină, citrat de potasiu, clorură de sodiu, clorură de magneziu, L-tirozină, acid L-ascorbic, inozitol, magneziu hidrogen fosfat, taurină, L-ascorbat de sodiu, sulfat de zinc, L-carnitină, sulfat feros, DL-alfa tocoferil acetat, sare 5'-monofosfat uridină de sodiu, 5'-monofosfat citidină, D-pantotenat de calciu, 5'-monofosfat adenozină, sare 5'-monofosfat inozină de sodiu, nicotinamidă, sare 5'-monofosfat guanozină de sodiu, sulfat de cupru, DL-alfa tocoferol, retinil palmitat, riboflavină, hidroclorură de tiamină, hidroclorură de piridoxină, sulfat de mangan, iodură de potasiu, acid pteroilmonoglutamic, retinil acetat, selenit de sodiu, fitomenadionă, D-biotină, colecalciferol, cianocobalamină.
1. Spală-te bine pe mâini, sterilizează toate ustensilele utilizate în prepararea laptelui și asigură-te că marginea ambalajului este curată. Fierbe apa potabilă pentru prepararea laptelui timp de 5 minute, apoi lasă la răcit până la cca 40°C.
2.Toarnă în recipientul pregătit (biberon) cantitatea de apă fiartă şi răcită necesară conform dozării pentru o masă.
3. Dozează pulberea cu linguriţa din interiorul ambalajului și adaugă pulberea conform tabelului de dozare în recipientul pregătit (biberon).
4. Închide biberonul şi agită-l imediat, vertical și viguros timp de 10 secunde pentru a dizolva pulberea.
5. Verifică pe încheietura mâinii tale temperatura laptelui preparat înainte de a-l administra sugarului (cca 37°C).