Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Tratamentele de înfrumusețare în sarcină

Tratamentele de înfrumusețare în sarcină

Cele mai multe dintre femeile gravide acordă foarte mare grijă tratamentelor de înfrumuseţare, de teamă de a nu le face rău bebeluşilor pe care îi poartă în pântece. Unele produse cosmetice nu au nici un efect dăunător asupra fătului sau a mamei, însă există anumite tratamente de înfrumuseţare care sunt puse sub semnul întrebării.

În ceea ce priveşte siguranţa cu care anumite produse şi tratamente cosmetice pot fi folosite în timpul sarcinii, părerile sunt împărţite. Există totuşi, câteva despre care se ştie cu exactitate că nu afectează în niciun fel mama sau fătul şi altele care ar trebui evitate pe cât posibil pe parcursul celor 9 luni de graviditate. La categoria produse cosmetice care nu prezintă nici un risc pe timpul sarcinii pot intra cremele pentru ten pe bază de compuşi naturali, fardurile, rujurile sau fondul de ten, doar dacă nu conţin prea multe chimicale, ceara epilatorie şi tratamentele cosmetice faciale.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.
NutrițieZEN
by Laura Cosoi

Laura Cosoi ți-a pregătit rețete usoare, ideale pentru o sarcină ZEN!

Află mai multe

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema