Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Arsuri stomacale și indigestii în sarcină

Arsuri stomacale și indigestii în sarcină

Chiar dacă nu ai avut probleme înainte de a rămâne însărcinată, este foarte posibil să treci prin această experiență în sarcină. Uite ce le cauzează și cum să atenuezi disconfortul provocat de arsuri stomacale și indigestii în sarcină.

Pentru ca bebelușul să se poată dezvolta în timpul sarcinii, musculatura ta trebuie să fie relaxată. Iar Mama Natură se asigură că acest lucru se întâmplă! Corpul eliberează mai mult progesteron în timpul sarcinii, iar surplusul de progesteron afectează toată musculatura, inclusiv valva de la intrarea în stomac. Astfel, mici cantități de acid pot pătrunde ușor și pot detemina apariția senzației de arsuri stomacale. Hrana este mai greu procesată de sistemul digestiv (tot din cauza faptului că musculatura este relaxată), iar presiunea pe care o exercită uterul asupra stomacului agravează și ea problema.

Cum scapi de senzația de arsuri stomacale

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema