Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:
Ciulama de ciuperci si pui
Feluri principale
Ciulama de ciuperci si pui
Voturi
obţinute
0
+

Nota
expertelor
10
=>
Nota
finală
7
Ingrediente:
500 grame ciuperci champinion
4 pulpe pui
1 ceapa
2-3 linguri ulei
700 ml lapte
4 linguri faina
sare,piper
Mod de preparare:
50 min
Aceasta reteta este una fooarte simpla si usor de preparat pe care o poti ajusta dupa propriile tale pofte sau dupa disponibilitati..fie doar de ciuperci fie de pui..dar cea mai buna este combinata.

Se curata ciupercile , se taie felii,se curata ceapa si se toaca. Se pune uleiul in oala , se adauga ceapa si ciupercile.Se las la calit 2-3 minute iar apoi se adauga pulpele de pui. Se calesc toate la un loc inca 5 min ,dupa aceea se pune faina se amesteca si se toarna laptele. Se lasa pe foc mediu,amestecnd din cand in cand, pana ce carnea s-a fiert ,intre timp condimentam cu putina sare si piper. Se serveste cu mamaliguta,sau pireu sau cu paine. Pofta buna.
Află care sunt cele mai bune alimente pentru o mămică ce alăptează şi primeşte sfaturi de nutriţie personalizate!
Testează aplicaţia
Nota
expertelor:
10
O reţetă apreciată de români, gustoasă, care aduce în prim plan carbohidraţii din mămăligă, proteinele şi grăsimile din carne şi uleiul vegetal.