Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Formulele
Aptamil
se schimbăCum arată produsele noinoul lapte praf aptamil

NUTRICIA LANSEAZĂ NOUA GENERAȚIE DE FORMULĂ DE LAPTE PRAF, SPECIAL CONCEPUTĂ PENTRU A SUSȚINE SISTEMUL IMUNITAR AL COPIILOR.*


Noile produse Aptamil

 • 0-6
  luni
  NOU Aptamil 1
  Lapte de început
  lapte praf Aptamil 1, lapte de început
  Află mai multe
 • 6-12
  luni
  NOU Aptamil 2
  Lapte de continuare
  lapte praf Aptamil 2, lapte de continuare
  Află mai multe
 • 1-2
  ani
  NOU Aptamil 1+
  Lapte pentru copii de vârstă mică
  lapte praf Aptamil 1+, lapte
  Află mai multe
 • 2-3
  ani
  NOU Aptamil 2+
  Lapte pentru copii de vârstă mică
  lapte praf Aptamil 2+, lapte
  Află mai multe
 • 3 ani +
  NOU Aptamil 3+
  Lapte fortifiat
  lapte praf Aptamil 3+, lapte
  Află mai multe

Ce se schimbă?


FORMULĂ NOUĂ

Formulele de lapte praf Aptamil își schimbă rețeta, fiind înlocuite cu o nouă generație de formule ce combină amestecul nostru unic de nutrienți cu procesul nostru avansat de preparare a laptelui pentru copii de vârstă mică.

AMBALAJ NOU

Formulele Aptamil vor avea un nou design, iar pe ambalaj se vor schimba culorile ce indică vârsta, pentru a fi mai ușor identificate de mămici. Cutia de Aptamil rămâne în continuare cea mai ergonomică din piață oferind siguranță, igienă, precizie și ușurință în mânuire.

BENEFICII

Noua generație de formulă patentată conține atât vitaminele A, C și D care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, fier pentru dezvoltarea creierului și a țesuturilor nervoase, cât și mixul nostru de fibre GOS/FOS.

FORMULĂ DOVEDITĂ CLINIC

Timp de 40 de ani, am fost pionieri în cercetarea nutriției în primii ani de viață împreună cu echipa noastră pasionată de 400 de oameni de știință și experți. Scopul nostru este să înțelegem modul în care nutriția poate sprijini dezvoltarea copilului tău și a sistemului său imunitar. Cercetarea noastră ne-a permis să dezvoltăm noua generație de lapte pentru copii de vârstă mică, Aptamil cu Pronutra™ADVANCE, special concepută pentru a susține sistemul imunitar al copilului tău.

CÂND VOR AVEA LOC ACESTE SCHIMBĂRI?

Noile formule Aptamil vor fi disponibile la raft începând cu luna Octombrie 2018 și vor înlocui treptat produsele curente.

Trecerea la noua formulă de lapte praf

Descoperă cum se face trecerea la noua formulă Aptamil și sfaturi de preparare

Trecerea de la formula curentă la noua formulă se face fără probleme.

Deși cei mai mulți copii nu întâmpină nicio problemă când trec de la o formulă la alta, există și câteva trucuri pentru a face tranziția mai ușoară. Olivia iți prezintă câteva sfaturi specializate.

Olivia iți prezintă câteva sfaturi specializate.

Ți-am pregătit un ghid de trecere de la o formulă la alta și sfaturi de preparare.

Iată paşii

Olivia Forgiarini

Expert Nutricia și Educator Perinatal SAMAS

Ai întrebări?

Dragă mămică, dacă ai nevoie de consultanța unui expert în folosirea noii formule și a modului de preparare, sfaturile specialiștilor AptaNutricia sunt la un click distanță.

Pune o întrebare*Vitaminele A, C & D contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

FOARTE IMPORTANT: Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău. Se recomandă alăptarea exclusivă cu lapte matern pentru sugarii cu vârsta de până la 6 luni. Produsul se utilizează numai la indicaţia medicului sau asistentului medical şi numai după instruirea mamei privind utilizarea.