Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Camera bebelușului

Camera bebelușului

Când se pune problema amenajării camerei bebeluşului, lucrurile sunt cu mult diferite faţă de ceea ce se petrece în orice spaţiu destinat adulţilor. Acţiunea în sine poate apărea uneori atât de complicată încât îţi vine să te dai bătută şi să te rezumi la a umple încăperea destinată copilului cu ce-ţi vine la îndemână.

Roz sau albastru, pereţi coloraţi sau albi, pătuţ de plastic sau de lemn, leagăn sau coşuleţ, masă sau birou, dulap sau rafturi, perdele lungi sau scurte, steluţe sau îngeraşi pe pereţi, covor, sau mochetă... Întrebările par fireşti la prima vedere, dar spre deosebire de momentul în care ţi-ai decorat casa, când în final, oricât de ezitantă ai fost, ai reuşit să iei o decizie, în cazul camerei bebeluşului, situaţia este mult mai complexă. Parcă niciuna dintre variante nu se potriveşte. Ca să nu mai vorbim că în cazul în care ai decis să ignori superstiţiile şi vrei să pui lucrurile la punct înainte de venirea pe lume a bebeluşului, există întotdeauna o cât de mică îndoială în privinţa şanselor ca sexul anunţat de ecograf să nu se schimbe după naştere. Aşadar ai de dat un adevărat examen.

Organizează-te cât mai bine

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Pregăteşte-l pentru viitor cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.