Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Monica Ungur

Coordonator Scoala mamei SAMAS Bistrita, consultant IBCLC, Educator Perinatal SAMAS
Bistrița

Din 2013, odată cu absolvirea programului SAMAS, coordonează activitatea Şcolii mamei SAMAS Bistrţa, timp în care a livrat educaţie perinatală (cursuri despre naştere, alăptare, diversificare, consultări în alăptare şi nutriţie copil 1-3 ani) catorva sute de părinţi bistriţeni.

Din 2014 este Trainer junior în cadrul programului SAMAS, care îşi propune să certifice până la sfârşitul anului 2016 un număr de 500 de cadre medicale în educaţie perinatală. În 2014 a absoluvit Cursul de pregătire în lactaţie de 90 ore cu trainer internaţional Veronique Darmangeant în vederea pregătirii în anul 2016, după acumularea a peste 1000 de ore de consultare în lactaţie, a examenului pentru certificarea IBCLC (International Board Certified Lactation Consultant).
A fost iniţiată în susţinerea Cursului de Masaj al bebeluşului Bucureşti de către Claudia Bider Heim, trainer certificat IAIM. În 2015 a primit Certificare în Bazele fundamentale ale Nutriţiei ANATECOR. Tot în 2015 a obţinut Certificarea de Trainer Nivel Basic de BABYWEARING (purtarea sănătoasă a bebeluşului) la Trageschule din Dresda.

In 2015 a activat ca Voluntar în Spitalul Judeţean de Urgenţă BN şi Centrul Maternal Bistriţa pentru cursuri de educaţie perinatală şi consultări individuale în alăptare/naştere/nutriţie mamelor din categorii devafovizate sau aflate într-o situaţie dificilă de viaţă.
Este mama lui Matei 4 ani (alăptat 3 ani şi jumătate). Naşterea fiului ei şi dificultăţile personale întâmpinate la început în alăptare au determinat-o să-şi dorească să ajute mamele într-un mod profesional, avizat şi empatic. Îşi dedică astăzi timpul familiei ei şi sănătăţii mamelor şi bebeluşilor cu o mare bucurie şi regăsire. Crede cu tărie în puterea fiecăruia de a contribui la schimbarea pe care vrem să o vedem în lume.

Alege un tip de consiliere

Curs prenatal de grup la sediul SAMAS:

Preţ 100 RON

Vezi cursurile prenatale de grup

Curs prenatal individual la sediul SAMAS:

Preţ 150 RON

Solicită consiliere

Curs prenatal individual la domiciliu:

Preţ 200 RON

Solicită consiliere

Curs prenatal individual la domiciliu în afara oraşului:

Preţ 250 RON

Solicită consiliere

Consiliere postnatală la sediul SAMAS:

Preţ 150 RON

Solicită consiliere

Consiliere postnatală la domiciliu:

Preţ 200 RON

Solicită consiliere

Consiliere postnatală la domiciliu în afara oraşului:

Preţ 250 RON

Solicită consiliere