Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Metode de adormit bebelușii

Metode de adormit bebelușii

Somnul și odihna sunt foarte importante pentru micuțul tău, întrucât contribuie la dezvoltarea și creșterea lui. Dacă bebelușul tău adoarme de obicei foarte greu, trebuie, în primul rând, să te încarci cu multă răbdare și să pui în practică metode speciale, considerate a fi eficiente de către majoritatea părinților și a specialiștilor pediatri. Trebuie să înțelegi că programul de somn al bebelușului tău se va regla în timp, însă, la început, ei nu vor fi capabili să facă diferența între zi și noapte, iar programul lor de somn haotic te va ține în picioare la ore nepotrivite.

În primul rând, schimbă-i scutecul înainte de masă, hrănește-l și apoi trecem la somn. Confortul său este foarte important, așadar îmbracă-l în hăinuțe lejere și achiziționează-i o pernuță potrivită pentru poziția lui de somn. 

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.