Lactoză (din lapte de vacă), lapte degresat, zer demineralizat (din lapte de vacă), grăsime din lapte anhidră (din lapte de vacă), uleiuri vegetale (ulei de rapiță, ulei de floarea soarelui, ulei de floarea soarelui bogat în acid oleic, ulei de cocos), galactooligozaharide (din lapte de vacă), concentrat din zer (din lapte de vacă), proteine din zer (din lapte de vacă), 2'Fucozillactoză (2'FL), fructooligozaharide, ulei de pește, fosfat de calciu, ulei din Mortierella alpina, clorură de potasiu, citrat de sodiu, clorură de colină, citrat de potasiu, acid L-ascorbic, clorură de magneziu, emulsifiant (lecitină din soia), inozitol, taurină, sulfat feros, L-carnitină, L-ascorbat de sodiu, sulfat de zinc, DL-alfa-tocoferil acetat, sare 5'-monofosfat uridină de sodiu, 5'-monofosfat citidină, antioxidant (ascorbil palmitat), 5'-monofosfat adenozină, D-pantotenat de calciu, sare 5'-monofosfat inozină de sodiu, nicotinamidă, L-triptofan, carbonat de calciu, sare 5'-monofosfat guanozină de sodiu, sulfat de cupru, hidroclorură de tiamină, retinil palmitat, riboflavină, hidroclorură de piridoxină, acid pteroilmonoglutamic, iodură de potasiu, selenit de sodiu, sulfat de mangan, fitomenadionă, colecalciferol, D-biotină, cianocobalamină.
PREPARAREA UNEI MESE
Pentru o dozare corectă, folosește nivelatorul de pudră din interiorul cutiei.
Cantitățile și numărul de mese indicate în tabelul de mai jos sunt orientative și pot varia în funcție de apetitul copilului tău.
Pentru alte precizări, îți recomandăm să consulţi medicul. Diluţia standard: 3 măsuri rase + 90 ml apă (40°C) = 100 ml lapte preparat
1. Spală-te bine pe mâini, sterilizează toate ustensilele utilizate în prepararea formulei de lapte și asigură-te că marginea ambalajului este curată.
2. Fierbe apa potabilă pentru prepararea formulei de lapte timp de 5 minute, apoi lasă la răcit până la cca 40°C. Toarnă în recipientul pregătit (biberon) cantitatea de apă fiartă şi răcită, necesară conform dozării pentru o masă.
3. Dozează pudra cu linguriţa din interiorul ambalajului. Adaugă pudra conform tabelului de dozare în recipientul pregătit (biberon).
4. Închide recipientul şi agită vertical și viguros timp de 10 secunde. Este foarte important să respecți modalitatea și timpul de agitare pentru a dizolva corect pudra.
5. Verifică pe încheietura mâinii tale temperatura laptelui preparat (cca 37°C).