Lactoză (din lapte de vacă), lapte degresat, zer demineralizat (din lapte de vacă), uleiuri vegetale (ulei de rapiță, ulei de floarea soarelui, ulei de cocos, ulei de floarea-soarelui bogat în acid oleic), grăsime din lapte anhidră (din lapte de vacă), galactooligozaharide (din lapte de vacă), concentrat din zer (din lapte de vacă), fructooligozaharide, fosfat de calciu, ulei de pește, proteine din zer (din lapte de vacă), 2'Fucozillactoza (2'FL), clorură de potasiu, citrat de potasiu, ulei din Mortierella alpina, clorură de colină, citrat de sodiu, acid L-ascorbic, magneziu hidrogen fosfat, emulsifiant (lecitină din soia), clorură de sodiu, clorură de magneziu, taurină, inozitol, sulfat feros, carbonat de calciu, L-triptofan, L-ascorbat de sodiu, L-carnitină, sulfat de zinc, 5'-monofosfat citidină, sare 5'-monofosfat uridină de sodiu, antioxidant (ascorbil palmitat), 5'-monofosfat adenozină, sare 5'-monofosfat inozină de sodiu, DL-alfa-tocoferil acetat, nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, sare 5'-monofosfat guanozină de sodiu, sulfat de cupru, retinil palmitat, riboflavină, hidroclorură de tiamină, hidroclorură de piridoxină, iodură de potasiu, acid pteroilmonoglutamic, sulfat de mangan, selenit de sodiu, fitomenadionă, colecalciferol, D-biotină, retinil acetat, cianocobalamină.
PREPARAREA UNEI MESE
Pentru o dozare corectă, folosește nivelatorul de pudră din interiorul cutiei.
Cantitățile și numărul de mese indicate în tabelul de mai jos sunt orientative și pot varia în funcție de apetitul copilului tău. Pentru alte precizări, îți recomandăm să consulţi medicul.
Diluţia standard: 3 măsuri rase + 90 ml apă (40°C) = 100 ml lapte preparat
1. Spală-te bine pe mâini, sterilizează toate ustensilele utilizate în prepararea formulei de lapte și asigură-te că marginea ambalajului este curată.
2. Fierbe apa potabilă pentru prepararea formulei de lapte timp de 5 minute, apoi lasă la răcit până la cca 40°C. Toarnă în recipientul pregătit (biberon/cănuță) cantitatea de apă fiartă şi răcită, necesară conform dozării pentru o masă.
3. Dozează pudra cu linguriţa din capacul ambalajului, nivelată cu ajutorul marginii din interiorul cutiei. Adaugă pudra conform tabelului de dozare în recipientul pregătit (biberon/cănuță).
4. Închide recipientul şi agită vertical și viguros timp de 10 secunde. Este foarte important să respecți modalitatea și timpul de agitare pentru a dizolva corect pudra.
5. Verifică pe încheietura mâinii tale temperatura laptelui preparat (cca 37°C).