Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Temperamentele bebeluşilor: expert invitat Parentime Dr. Psiholog Carmen Anghelescu

Temperamentul bebeluşului este unic, fiecare are personalitatea lui chiar de la naştere. Am invitat-o pe Doctor Psiholog Carmen Aghelescu, expert invitat Parentime, doctor cu experienţă de peste 30 de ani în cercetare în domeniile de protecţie a copilului şi sănătate publică, să ne vorbească despre tipurile de temperament ale bebeluşilor şi cum putem să îi înţelegem şi să îi ajutăm să se dezvolte în funcţie de nevoile lor temperamentale.

Tipuri de temperament: activ, flexibil, timid. Copilul tău ce temperament are?

În tutorialul video expertul invitat Parentime, Dr. Carmen Anghelescu explică pentru toate mamele care sunt cele trei tipuri de temperament, principalele lor caracteristici şi nevoile fiecăruia.

Cine este Dr. Carmen Anghelescu

 De specializare psiholog, Dr. Anghelescu este un specialist renumit în România pe copilăria timpurie, fiind reprezentanta României în Comisia Europeană pentru dezvoltare Timpurie. Membră a Asociaţiei Române de Psihologie şi a Asociaţiei Mondiale de Psihiatrie Infantile, doamna doctor are o experienţă de peste 10 ani în traininguri de dezvoltare timpurie a copilului. Este trainer colaborator la Parentime, ţine un curs despre dezvoltarea copiilor de la naştere până la 7 ani.

Despre Parentime

Parentime este reprezentanta în România a fundaţiei Gordon Training International. S-a născut din dorinţa de a acorda părinţilor restul de instrumente necesare pentru a face din experienţa de părinte, o experienţă plăcută şi relaxată. Ei cred, ca noi, că a fi părinte este cel mai dificil "job" al vieţii şi nu ar trebui să fie singurul pentru care să nu ai o pregătire formală

Tutorialul este dedicat membrilor
Clubului NUTRICIA. Hai şi tu în Club!
Înscrie-te

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema