Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Cum îi pregăteşti biberonul bebeluşului

Cum îi pregăteşti biberonul bebeluşului

Prepararea unei sticluţe cu lapte poate părea complicat la început. Urmăreşte tutorialul video pentru a afla care sunt paşii pe care ar trebui să îi urmezi în prepararea biberonului.

Te rugăm să citeşti cu atenţie aceste informaţii!

La NUTRICIA susţinem alimentaţia naturală a sugarului pentru că laptele matern este cea mai bună hrană pentru sugari.

Susţinem recomandarea OMS de alăptare exclusivă până la 6 luni şi continuarea alăptării cât mai mult timp posibil, în paralel cu introducerea alimentaţiei diversificate.

Informaţiile prezente în acest tutorial nu trebuie să înlocuiască recomandările medicului. Alegerea modului de a hrăni sugarul este o decizie importantă şi de aceea trebuie urmat sfatul medicului înainte de a folosi o formulă de lapte pentru sugari.

Este necesar să urmezi o dietă echilibrată, sănătoasă şi hrănitoare atunci când alăptezi. În cazul în care alegi să completezi alăptarea cu formula de lapte pentru sugari, este important să reţii că este posibil să reduci cantitatea de lapte matern şi poate fi dificil să revii la alăptarea exclusivă în cazul în care vei dori acest lucru.

Dacă doreşti informaţii despre pregătirea biberonului, te rugăm să apeşi “Sunt de acord”.

Tutorialul este dedicat membrilor
Clubului NUTRICIA. Hai şi tu în Club!
Înscrie-te

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema