Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Cum sa alegi pompa de san

Cum sa alegi pompa de san

Daca esti pregatita sa te intorci la locul de munca sau doar ai nevoie de mai mult timp pentru tine (si cine nu are?), atunci este momentul sa alegi o pompa de san si sa inveti sa o folosesti. Acest aparat ingenios, pe care il gasesti in multe forme, marimi si la diferite preturi, poate sa iti faca viata mult mai usoara atunci cand vine vorba de a-ti alapta copilul, in timp ce ai ragaz si pentru alte sarcini ce trebuie rezolvate.

Inainte de a alege o pompa de san trebuie sa iei in considerare cativa factori, cum ar fi frecventa cu care o vei folosi si marimea bugetului. Daca ai de gand sa te intorci la serviciu cu norma intreaga sau trebuie sa lipsesti de acasa pentru mai multe ore, viteza si eficienta trebuie sa fie in fruntea listei de calitati.  O pompa dubla electrica care pompeaza simultan laptele din ambii sani este cea mai buna alegere pentru tine. Insa pretul este pe masura eficientei.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema