Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Mersul pe jos, sănătate curată

Mersul pe jos, sănătate curată

Perioada sarcinii este una specială în care nu-ţi poţi permite foarte multe exerciţii fizice pentru a te menţine în formă, tocmai din cauza restricţiilor impuse de bebeluşul care creşte în burtica ta.

În ziua de azi, majoritatea magazinelor sunt pline cu DVD-uri sau casete video care descriu tot felul de exerciţii fizice potrivite pentru femeia gravidă. Uneori, este destul de greu să urmezi un astfel de program, motiv pentru care cea mai la îndemână activitate fizică rămâne mersul pe jos. 

Trebuie menţionat faptul că mersul pe jos este cea mai sănătoasă modalitate de a te păstra în formă, nu costă nimic şi nici nu te expune vreunui risc fizic. Dimpotrivă, mersul pe jos, spun specialiştii, este la fel de eficient ca şi alergarea, implicând activitatea mai multor grupe musculare, ajutând la oxigenarea creierului şi la eliberarea stresului din organism.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.
NutrițieZEN
by Laura Cosoi

Laura Cosoi ți-a pregătit rețete usoare, ideale pentru o sarcină ZEN!

Află mai multe

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema