Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Vitamina A în sarcină

Vitamina A în sarcină

În cantități mici, vitamina A este esențială pentru dezvoltarea celulelor, a oaselor, a pielii, ochilor, dinților și pentru buna funcționare a sistemului imunitar. Un nivel insuficient de vitamina A poate determina nașterea prematură, probleme ale ochilor și pielii, în timp ce doze prea mari de vitamina A pot cauza probleme serioase de dezvoltare a fătului. De aceea, în timpul sarcinii sunt de evitat suplimentele de multivitamine care conțin și vitamina A. Pentru a evita riscurile, cere sfatul medicului înainte de a lua suplimente de vitamine și minerale, atunci când ești însărcinată!

Surse nesigure de vitamina A

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.
MișcareZEN
by Andreea Pautov

Fă mișcare și fii ZEN alături de Andreea Pautov!

Află mai multe

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema