Am făcut un set de analize băiatului meu de aproape 11 luni | AptaNutricia
interpretare analize, tratament, sănătate
Dezabonează-te

Bună ziua. Am făcut un set de analize băiatului meu de aproape 11 luni. Îmi puteți spune ce părere aveți de rezultate? Creatinina serica . Metoda spectrofotometrie(ser) 0,27 mg/dl 0,8-1,3 mg/dl 4. Calciu seric 10,61 mg/dl 8,8-10,6 mg/dl 6. AST - TGO 87,10 U/L <=35 U/L 7. ALT - TGP 53,60 U/L <=45 U/L Heemoglobina (HGB) 11,1 g/dl 13,5-19,5 g/dl Hematocrit (HCT) 32,3 % 44-64 % Volum mediu eritrocitar (MCV) 79,0 fl 70-110 fl Hemoglobina eritrocitara medie (MCH) 27,1 pg 30-38 pg Vă mulțumesc. Este tratament?


Răspunsuri

Amelia  Dan

Medic Primar Pediatrie

User
Ca să vezi răspunsurile expertului:
Autentifică-te

sau

Crează cont

AT

Amelia  Dan

Medic Primar Pediatrie

AT