Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Cum funcționează sistemul imunitar al bebelușului?

Cum funcționează sistemul imunitar al bebelușului?

“Stai departe de oamenii bolnavi şi pune-i pe toţi să se spele pe mâini înainte de a ţine în braţe bebeluşul. Nu-i lăsa pe străini să atingă copilul. Nu-ţi duce nou-născutul afară şi nu-i lăsa pe copiii mici să-l viziteze pentru cel puţin o lună. Alăptează-ţi copilul pentru cel puţin un an.”

Îţi sunt cunoscute oricare dintre aceste sfaturi parentale? Având în vedere faptul că sunt cele mai comune metode despre care se crede că te ajută să-ţi protejezi copiii de îmbolnăvire, sunt şanse bune ca ele să-ţi fi ajuns la urechi de îndată ce ai devenit mamă sau chiar cu câteva luni înainte. Este un lucru sigur că maternitatea ar fi mult mai uşoară dacă ar exista vreo metodă prin care să reuşeşti să-ţi ţii copiii departe de boli – cel puţin în primele luni de viaţă. Din păcate, nu există nicio metodă dovedită care să te poată asigura că micuţul tău nu se va îmbolnăvi. Totuşi este, în întregime, responsabilitatea ta de a reduce, în mod semnificativ, şansele de îmbolnăvire. În articolul de faţă, vom discuta despre rolul important al sistemului imunitar de a păstra starea de sănătate a copilului.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.