Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Puterea repetiției

Puterea repetiției

Fie că vorbeşte bine sau doar spune câteva cuvinte copilul are ca activitate principală jocul. Văzută prin ochii copiilor întreaga lume poate părea un joc. Un joc prin care descoperă şi învaţă observând, acţionând şi mai ales repetând.

De multe ori, în momentul în care faci ceva care i se pare interesant copilul tău îţi cere să repeţi. Te joci cu el şi îţi vine ideea să îţi pui pălăria bunicului în cap. I se pare amuzant şi apoi îţi cere să repeţi iar şi iar. Exclamă, se agită sau pur şi simplu îţi cere repetarea acţiunii! Te fascinează această nevoie a lui de repetiţie. Îl face fericit şi este foarte atent. Uneori observi că el însuşi face unele lucruri pe care apoi le repetă parcă la nesfârşit. Fiecare copil se joacă în mod natural pentru că jocul îi dă o senzaţie de bunăstare.

Jocul facilitează dezvoltarea afectivă, 

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Pregăteşte-l pentru viitor cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.