Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Puncte de răscruce ale dezvoltării copilului între 2 şi 3 ani

Puncte de răscruce ale dezvoltării copilului între 2 şi 3 ani

De-a lungul unui singur an, copilul tău trece prin schimbări atât de multe şi de complexe! De aceea, este bine să ştii tot timpul ce urmează să se întâmple pentru a-i putea urmări constant progresul şi a-l susţine pe parcurs.

Ce se întâmplă la 24 luni?

La 24 de luni, copilul tău este capabil să aibă conversaţii cu tine folosind propoziţii din două sau trei cuvinte. Acum se vede pe sine ca o persoană separată şi va voi să vorbească despre ceea ce doreşte, ce îi place sau are nevoie în viaţa sa.

Vei observa că acum vizualizează lucrurile mai mult. Organizând, categorisind şi punând lucrurile în ordine. Dar încă se va lupta cu conceptele abstracte. Este foarte curios în legătură cu lumea şi vei auzi întrebarea “de ce?” foarte des. Dacă nu poţi să-i răspunzi la întrebari imediat, în loc să-l abaţi de la subiect, fă-ţi timp să afli răspunsul şi să i-l explici într-un mod în care să înţeleagă.

 

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.