Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Provocarea de a-l scoate pe cel mic în lume

Provocarea de a-l scoate pe cel mic în lume

Călătoriile cu maşina, vizitele la supermarket sau ieşirile în oraş, la masă sunt activităţi la ordinea zilei pentru tine, însă pot fi o adevărată provocare atunci când îl ai alături pe cel mic. Se ştie, copiii au un interval de atenţie foarte scurt şi se supără uşor când le este foame, somn sau dacă rutina le e schimbată prea mult. Iată câteva sfaturi care te pot ajuta să transformi aceste ieşiri în experienţe plăcute:

Mesele în oraş
  • Alege un restaurant destinat familiilor, cu scaune înalte şi ocazii de distracţie pentru copilul tău (creioane colorate, jucării sau ţarcuri pentru joacă).
  • Încearcă să ajungi la restaurant cam cu o jumătate de oră înainte de ora de masă obişnuită a micuţului.
  • Pentru a evita agitaţia dacă mâncarea întârzie, ia cu tine câteva gustări.
  • Cere nota în acelaşi timp cu desertul: vei ajuta la prevenirea plictiselii celui mic, odată ce masa a luat sfârşit. Alege un restaurant destinat familiilor, cu scaune înalte şi ocazii de distracţie pentru copilul tău.
Ieşirile la supermarket
Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.