Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Pedepsele și educația

Pedepsele și educația

Permisivitatea sau severitatea faţă de copil trebuie gândite având în vedere că el va fi gata să trăiască fără sprijinul părinţilor doar după ce a experimentat propriile limite şi după ce a învăţat să îşi domine impulsurile negative şi pozitive.

Educarea propriului copil este un proces complex care, de multe ori, te poate pune în dificultate. În relaţia cu cel mic, chiar dacă vei decide să adopţi reguli clare de educaţie, este bine să fii flexibilă şi să ţii cont că fiecare copil are propriul său ritm de dezvoltare cognitivă şi afectivă. Felul în care se comporta depinde de felul în care se comportă părinţii lui cu el şi de felul în care aceştia pedepsesc sau recompenesează comportamentele rele sau bune, pentru că el are nevoie să înveţe ce este bine şi rău de la cei din jur.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.