Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Mersul de-a bușilea: de ce este important

Mersul de-a bușilea: de ce este important

Mersul de-a bușilea nu reprezintă doar un prim moment de independență pentru bebelușul tău, care, o dată ce face descoperirea că se poate deplasa, începe să descopere lumea. El este important și pentru că întărește musculatura spatelului și umerilor și o pregătește pentru momentul primilor pași. Mersul de-a bușilea îl ajută pe cel mic să își îmbunătățească abilitățile motorii și coordonarea mâini-ochi. Tot datorită mersului de-a bușilea, bebelușul tău învață să perceapă mai bine universul 3D, descoperă profunzimea spațiului, aproximează distanța dintre el și obiectele din jur și își pune toate resursele în joc, pentru a-și atinge scopul – de a ajunge la o anumită jucărie, un anumit obiect situat la distanță considerabilă față de bebe.

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.