Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, oferind numeroase beneficii pentru bebeluş.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni.

NUTRICIA susţine această recomandare, precum şi continuarea alăptării în paralel cu introducerea altor alimente în dieta bebeluşului la recomandarea medicului.

Contactează experţii NUTRICIA:

Marea provocare: olița

Marea provocare: olița

Cele mai multe mame sunt stresate de ideea că vine un moment când vor trebui să îşi determine copilul să renunţe la scutece şi să folosească oliţa şi apoi WC-ul. Pentru mulţi poate fi într-adevăr un adevărat examen de răbdare şi perseverenţă. Totul este să nu disperi şi să te resemnezi că nu ai încotro.

Oliţa. Te gândeşti la acest obiect încă de când ai născut. Toate prietenele tale au copii mai mari decât Prâslea al tău şi îţi spun că această operaţiune este una de-a dreptul îngrozitoare. Nu sunt prea departe de adevăr, dar vrei sau nu, va trebui să o realizezi şi tu. Şi examenul trebuie luat. Nu ai altă alternativă. Totul este să ştii, când, cum şi cu ce. Cum cu ce? Poate îţi spui. Păi cu oliţa! Bine, bine, cu oliţa, dar orice oliţă? Există acum în magazine o varietate de oliţe, care de care mai colorate, cu diferite jucării ataşate cu forme dintre cele mai ciudate. Nu te repezi să iei o oliţă mult prea sofisticată pentru că s-ar putea să te păcăleşti. Se poate întâmpla ca cel mic să nu se simtă confortabil sau să se plictisească de jucăriile ataşate. Şi atunci ce te faci? 

Înregistrează-te ca membru că să citești tot articolul sau intră în cont.

Citeşte şi alte articole pe aceeaşi tema

Susține-i sistemul imunitar cu Aptamil Junior

Aptamil Junior conține complexul unic Pronutra și susține dezvoltarea imunității copilului tău, pentru ca aceasta să-l protejeze atunci când el are nevoie.